Destiny - ajánld a barátodnak is!

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 24.
  • Hír
Link másolása
Elindult a Destiny Refer-a-Friend programja, így ha egy barátodat is meghívod magad mellé, és együtt kalandoztok a Bungie játékában, exkluzív jutalmak ütik a markotokat. Még egy érv a kooperáció mellett.

Ha a Destinyben meghívod egy olyan cimborádat, akinek még nincs meg a Bungie játéka, akkor jó néhány exkluzív jutalomban részesültök mindketten. A Refer-a-Friend program keretében a haveroknak ugyanazon a platformon (PS4 vagy Xbox One) kell játszaniuk, és rendelkezniük kell a Destiny: The Taken Kinggel is.

Kezdésként be kell jelentkeznetek a Bungie.netbe és össze kell kapcsolnotok magatokat a Refer-a-Friend aloldalon.

De mégis miért jó együtt kalandozni? Mert felvehetjük a The Hunt for Loot küldetést, ketten még több XP-t érhettek el, megkapjátok az Elemental Kinblades-t és az EV-34 Vector Infinite Sparrow-t. Nem is beszélve a közös táncos és pacsizós emotikonokról, vagy a Sign of the Infinite emblémáról és az Infinite Link shaderről.

6.
6.
KeXxX
#5: Igazából pont, hogy a tavalyi verziója volt játszható a játéknak, és akkor még nem volt benne ennyi fölösleges op cucc. Most nagyon elkurvult a játék. Főleg a Crucible része. Decemberben váltok next-genre, ugyan a PS3 és a Destiny megmarad, de többet biztos nem veszem elő..
5.
5.
TheBate
Az a baj, hogy a kiadás után 1 évvel hoztak tapasztalt fejlesztőket és a managereket a projecthez, akik most próbálhatják kiemelni a szarból az egészet. Amúgy haladnak vele, azt meg kell hagyni!
4.
4.
Aanash
#2: Nem azért ócsárolja.
Hanem azért, mert hatalmas lehetőség van a Destiny-ben, de önismétlésbe fullad és borzasztóan zárt ahhoz képest, hogy mekkora területeket lehetne bele pakolni, de jelenleg főleg zárt helyeken és folyosókon kell rohangálni és a szabad nyílt területeteken szinte csak áthaladsz és jónapot. Hatalmas a világűr, lehetne mit a Destiny-be pakolni. Sajnos tényleg hamar unalmassá vált.
3.
3.
Yanez
Nem kellett volna levágni a címből:

Destiny - ajánld a barátodnak is! Aki ezután az ellenségeddé válik.

A játék szvsz nem egy vasziszdasz, de ellehet vele szórakozni, ha épp nincs semmi más.
2.
2.
exonic
Mi az hogy már most? A játék két éves, arról nem is beszélve hogy a barátnak való ajánlás már minden online játék része.
Bár akinek annyi esze van hogy ócsárol egy játékot csak mert beteszik ezt a funkciót...
Egyébként maga a játék messze van a szartól, egyszer próbáld ki pár haveroddal mert gondolom még sose játszottad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...