Ghost Recon: Wildlands - a fejlesztők válaszolnak

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 11.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az idei E3-on bemutatott Ghost Recon-játék, a Wildlands harmadik videónaplója, amiben a készítők a rajongók által feltett kérdésekre igyekeznek minél kielégítőbb válaszokat adni.

Az idei E3-on bemutatott Ghost Recon: Wildlands meglehetősen nagy csend közepette készül, az akkor látott trailer óta ugyanis csakis kulisszák mögötti videókkal jelentkezik a Ubisoft Paris. Nem történt ez másként most sem. A sorozat harmadik epizódjában a készítők a rajongók által feltett kérdésekre adnak választ.

Így például kiderül, hogy az alapvetően négyfős kooperatív módra kihegyezett játékban akár társak nélkül is megpróbálhatjuk felszámolni a bolíviai drogkartelleket, ez esetben ugyanis AI helyettesíti barátainkat. Az AI állítólag nem csak minket fog hűen kiszolgálni és segíteni egy-egy zűrös helyzetben, de meg is nehezíti majd az életünket. Hatalmas bejárható vidéket, rengeteg módon teljesíthető küldetéseket, többféle járművet és teljes személyreszabási opciót is kapunk majd.

A Ghost Recon: Wildlands PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik - előzetesünket erre találjátok.

2.
2.
Binder
Az előző részét is imádtuk...ezt is nagyon várjuk. :)
1.
1.
dzsiádzsó
A Far Cry elvértése után nem kérdés Wildlands jön, talán nem is véletlen nincs házon belül konkurencia, a két sorozat így egybemosva lehet egészen jól fog elsülni, elég várós nálam a cím!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...