Destiny - pénzért is turbózhatod a karakteredet

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelentek a PlayStation és az Xbox Store-ban azok a csomagok, amelyek megvásárlásával azonnal a huszonötös szintre húzhatsz egy karaktert a Destinyben. Ez a beugró szint a The Taken Kinghez.

Ahogy az lenni szokott, néhány lelkesebb játékos a Destiny kódját is feltúrta néhány érdekesség reményében, és októberben tényleg újdonságra akadtak: már akkor találtak néhány jelet, ami arra utalt, hogy a Bungie némi pénzért cserébe megspórolja majd nekünk a karakterfejlesztést.

Érdekes, hogy a Bungie cáfolta, hogy erre készül, és azt mondta, csak egy korábbi kísérlet miatt maradtak benne a játékban ezek az elemek, erre tessék: a minap új "Destiny-kiegészítők" kerültek fel a PlayStation Store-ba és az Xbox Store-ba, amelyek lehetővé teszik, hogy azonnal felhúzzunk egy karaktert a huszonötödik szintre, fejlesszük a választott alkasztunkat, és néhány Telemetry segítségével a fegyvereinket is.

Mindegyik kasztnak külön csomagja van, ezek egyenként 9 ezer forintért vásárolhatók meg körülbelül. Habár a játékosok egy része nem örül majd a fizetős fejlesztésnek, elvégre sokat dolgozott azon, hogy ott tartson a karaktere, ahol, a Bungie valószínűleg azt szeretné lehetővé tenni ezzel az opcióval, hogyha valaki azonnal a The Taken King tartalmához ugrana, akkor megtehesse.

A szeptemberben megjelent kiegészítőhöz ugyanis az a beugró, hogy a karaktered már huszonötös szintű, és ez messze nem a sztori vége, utána többórányi tápolás vár még rád. Ilyen boostból egyébként a The Taken King mellé is járt egy, szintén emiatt.

6.
6.
Stranger
#4: Ha egy ingyenes játékban ilyen van, a játékosok már P2W-nek mondják.
5.
5.
Gaboo77
No igen, de ha új karaktert hozol létre a meglévő mellé, akkor nem biztos, hogy azzal is végig akarod bénázni a story vonalat újra. Ha meg még felesleges pénzed is van, akkor itt a lehetőség. Nem értek vele egyet, de értem a koncepciót. Ez inkább a The Taken King multizáshoz jó.
4.
4.
Caleon
Miután ez is opcionális vétel, és aki eleget játszik, annak amúgy sincs szüksége rá, nem értem a felháborodás okát.
3.
3.
DON GONDOCS
Szóval majdnem annyiba kerül mint most az alapjáték. Zseniális. Bungie te mindig megtudsz lepni.
2.
2.
Aanash
"hogyha valaki azonnal a The Taken King tartalmához ugrana, akkor megtehesse"

Aki most kezdi az eleve az elejétől indul neki, így feleslegessé válik számára ez a lehetőség:)
Haverral még gyorsabb elvileg a fejlődés.
Ráadásul nem hozott annyit a Takony King hogy azonnal oda kellene ugorni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...