Mi a helyzet a Routine-nal?

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 20.
  • Hír
Link másolása
Már jó ideje nem hallottunk az elhagyatott holdbázison játszódó túlélőhorrorról, a Routine-ról. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint a munkálatok a vártnál több időt vesznek igénybe, de már látják a fényt az alagút végén.

A Routine-t még 2013 nyarán jelentette be a független Lunar Software. Egy vérbeli sci-fi horrorjátékkal lesz dolgunk, melyben szabadon barangolhatunk be egy elhagyatott holdbázist, ahol természetesen valami balul üt ki, és így teljesen kiszolgáltatottak leszünk a rémeknek.

A hírekkel eddig csínján bántak a fejlesztők, ám a közelmúltban született helyzetjelentés szerint nincs ok az aggodalomra. Azt a srácok is elismerték, hogy a munkálatok nagyon lassan haladtak, mivel egy kis létszámú csapatról van szó. Első körben minden placeholder munkát kigyomláltak a játékból, míg második nekifutásra számos apró kis részletet hozzáadtak a Routine-hoz. Jelenleg a polírozással vannak elfoglalva, de az ígéretek szerint mindenki meg lesz elégedve a végeredménnyel.

Bár a stúdió tagjainak van némi rutinja a játékfejlesztésben, nem gondolták volna hogy ilyen nagy fába vágják a fejszéjüket. Megjelenési dátum továbbra sincs, ám tekintve, hogy az anyag támogatja az Oculus Riftet, reményeink szerint 2016 első felében már játszhatunk vele.

1.
1.
markoci555
Milyen rémeknek? Rákerestem a játékra de nincs sok kép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...