Hero Online - MMORPG az ázsiai mítoszok után

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb MMORPG készül egy nem túl ismert fejlesztő csapat műhelyében: az online játszható szerepjáték számos ázsiai ősmítoszt alapul véve kínál kalandokat számunkra.
Újabb MMORPG készül egy nem túl ismert fejlesztő csapat műhelyében: az online játszható szerepjáték számos ázsiai ősmítoszt alapul véve kínál kalandokat számunkra. Rendben, nyilván nem egy World of Warcraft-ról van szó, mégis igen érdekesnek tűnik a ma bejelentett program - érdemes lesz odafigyelni rá.

A játék kezdetén négy különböző karakter közül választhatunk: olyan szereplők állnak majd rendelkezésünkre, mint The Ruthless Blade, Overseer of the Sky, The Piercing Eye és Elegant Mystic. Mindannyian más-más képességeket tudhatnak magukénak, eltérőek fizikai tulajdonságaik és más fegyvereket tudnak használni.

Négy fő kaszt szerepel majd a játékban: szakosodhatunk Harcossá, Vadásszá, Merénylővé valamint "Orvossá" - ily módon szintlépések után újabb varázslatokat tanulunk majd meg új mozdulatokkal egyetemben. A készítők szerint később már-már Mátrixba illő mutatványokkal harcolhatunk ellenfeleink ellen.

A Hero Online fő érdekessége az ún. Pet System: kétféle állatunk, jószágunk lehet majd - sebezhető illetve nem sebezhető. A nem sebezhető kedvencek a remekül megírt AI-nek köszönhetően meg tudják védeni gazdájukat, továbbá segíteni is tudják őt harc közben egy-két komoly támadással. A sebezhető állatok nem tudnak támadni, ellenben hűségesen cipelik majd mesterüket, lehetővé téve így, hogy az harcolni tudjon menet közben.
1.
1.
Bermund
Na, egész jól hangiz még jó is lehet!

...ja amugy ezt a --van WoW és van az összes többi játék-- ez már nagyon unalmas....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...