Assassin’s Creed Chronicles: India trailer

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 6.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten mutatkozik be az Assassin's Creed Chronicles Indiában játszódó része, amiről most kaptunk egy nagyon tartalmas, minden részletre kiterjedő ízelítőt. Nézzétek meg!

Hosszas hallgatás után tér vissza a három, teljesen különálló történetet elmesélő Assassin’s Creed Chronicles. A trilógia második felvonása egészen 1841-ig repít minket vissza az időben, amikor is a Brit Kelet-indiai Társaság véres harcot vívott a Sikh Birodalommal. Mi Arbaaz Mirt alakítjuk majd, aki ennek a konfliktusnak a kellős közepén fedezi fel, hogy egy templomos mester egy rejtélyes tárggyal tért vissza az országba.

Az Indiában játszódó második rész január 12-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

16.
16.
Batman
#15: Ez így van! De csak azért nem Prince of Persia a neve, ennek a szériának, hogy ne fizessenek a pop atyjának. Ez szerintem egyértelmű :)
15.
15.
shatterhand
#14: Ubi játék mindkettő. Onnan fejlődött ki, nem onnan lopták,
14.
14.
Batman
Hát a AC alapból egy prince of persia klón, hogy ne kelljen a készítőnek fizetni érte és az ubi el tudja adni mind aranytojást tojó tyúkot. Most ez meg is látszik rajta, honnan lopták ezt a kamu frencsájzt
12.
12.
Iiiiigen, ez az, fikázzuk csak! :) Felhívom minden kedves hater figyelmét, hogy a China trailerei pont ugyanilyen gagyi játékot sugalltak, aztán egy kifejezetten kellemes szórakozás lett belőle.

Engem inkább az zavar, hogy ennek a 3 játéknak elvileg különböznie kéne. Nem véletlenül ugrottunk több mint 300 évet. A környezeten kívül semmi újat nem láttam. Ami viszont egyenesen idegesített: "play like a true assassin" = ész nélküli kaszabolás. Már ők is elismerik, hogy rég ebből áll a sorozat, legalábbis az egysejtűek számára. Sajnálom, nagyon nem így indult anno...
9.
9.
B-Shaggy
Gyűlöletvonat érkezik Kína felől, Indiaállomás. A vonat Oroszországig minden állomáson és megállóhelyen megáll, a vágány mellett kérjük vigyázzanak!
8.
8.
RangerFox
Primitív, nekem nem tetszik, a China se tetszett
7.
7.
hedzsooo
#1: Ha! :D Miért érzem úgy, hogy pöttyet ironizálni próbáltál csupán? :)
5.
5.
godach
(2D)-s platformerhez képest, elég sok lehetőség lesz benne.
1.
1.
Yanez
Azt hittem iden nem lesz AC...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...