The Witcher 3 - nem lesz Enhanced Edition

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 11.
  • Hír
Link másolása
Noha több online bolt is megszellőztette az elmúlt napokban, a CD Projekt RED szerint mégsem lesz Enhanced Edition a The Witcher 3: Wild Huntból. Ez nem meglepő: a készítők folyamatosan javítják az alapjátékot.

Az első két rész esetében is készült Enhanced Edition, így nem lepődnénk meg, ha a trilógia utolsó darabjából is készülne finomhangolt kiadás. Nos, a NeoGAF fórumozóinak feltűnt, hogy két európai webáruház is kirakta a The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition adatlapját - ezek alapján a csomag február elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Sajnos azonban ebből nem lesz semmi. A CD Projekt RED illetékese, Michał Platkow-Gilewski a GameSpotnak írt levelében cáfolta a szóbeszédeket. Szerinte ez "valamilyen hiba".

A The Witcher 3: Wild Hunt tavaly májusban jelent meg, és azóta több mint 6 millió példányban talált gazdára. Ha jobban belegondolunk, felesleges lenne egy Enhanced Edition, hiszen a fejlesztők a mai napig folyamatosan bővítik és javítják az alapjátékot az ingyenes frissítésekkel. Sokkal inkább esélyesebb egy fizetős DLC-ket is tartalmazó komplett kiadás az év végén.

1.
1.
Egy complete edition érdekelne, szerintem eredetileg az enhanced-os pletyka is ez akart lenni :) Nem finomhangolt, hanem amolyan game of the year jellegű komplett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...