Firewatch - ne számítsunk hosszú játékidőre

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 11.
  • Hír
Link másolása
A Campo Santo dizájnere, Nels Anderson a WCCF Techen tartott előadásán elárulta, nagyjából 5-6 órás játékidőt ígér majd a Firewatch, amihez egyelőre nem terveznek VR-támogatást.

Jövő hónap elején, február 9-én mutatkozik be PC-n és PlayStation 4-en a Campo Santo legújabb játéka, a Firewatch, ami nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán kínál majd tartalmas szórakozást.

Nels Anderson, a játék dizájnere a WCCF Techen tartott előadása alkalmával ugyanis elárulta, hogy nagyjából 5-6 órás játékidővel számolhatunk. Mivel kalandjaink során akadnak majd olyan helyszínek, amiket nem lesz kötelező felfedezni, így esetleg 1-2 órával még kitolhatjuk majd a Wyoming erdősségében játszódó kalandot.

Anderson emellett azt is megerősítette, hogy egyelőre nem terveznek VR-támogatást a Firewatch-hoz. Mivel meglehetősen kis létszámú csapat dolgozik a játékon, egyszerűen nincs elég erőforrásuk, amit mozgósítani tudnának, ráadásul a játék nem is úgy készült, hogy az VR-kompatibilis legyen, így ahhoz, hogy teljes legyen egy ilyen élmény, szinte újra kellene mindent kezdeniük.

13.
13.
zozo76hun
#11: miert? egy magyar erzelmu ember nem mondhatja el a velemenyet? elvegre magyar orszagon vagyunk es legtobben 100% magyarok vagyunk. pedig tudtam volna en is irni olyat a temaval kapcsolatban... :)
12.
12.
GAMEROD
Miért, eddig több ideig tartott egy átlag játék? Persze nem egy Skyrim-re és Witcher3-ra gondolok a maguk 1000 órájával.
11.
11.
Caleon
#10: Ha emberek nem tudnak viselkedni, az még nem szólásszabadság.
9.
9.
barackostej
#7: Direkt nem lehet, de ne offoljuk szét az összes hírt ezzel a témával.
7.
7.
zozo76hun
nem ide tartozik de erdekes hogy a "saul fia" hirnel nem lehet commentelni. nehogy negativ hozzaszolasok szulessenek a temaval kapcsolatban? :)
6.
6.
zozo76hun
de akkor legalabb az ara is illeszkedjen majd a "ne szamitsunk hosszu jatekidore" dologhoz.
5.
5.
A nevebol lehet kovetkeztetni, de tudja valaki hogy mirol fog szolni, mit kell csinalni benne? Olyasmi lesz, mint a The Park?
4.
4.
coderman
"nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán kínál majd tartalmas szórakozást."... Ezt felejtsuk mar el, egy 5 oras jatek siman lehet 'tartalmasabb' mint egy 70 orara kinyujtott repetitiv cim.
3.
3.
McDuff
Akkor mi a picsát csinálják már ilyen régóta? Az ilyen indie címek fél év alatt kint vannak.
2.
2.
crytek
Nem baj az sok indie cím ami jó alig pár órás.. sőt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...