The Witcher 3 - a számok nyelvén

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 14.
  • Videó
Link másolása
Miután besöpört tavaly egy csomó díjat a The Witcher 3: Wild Hunt, a fejlesztők elárultak nekünk néhány számadatot a nyitott világú RPG-ről. Tudtátok, hogy Geralt kalandján több mint 1500 ember dolgozott?

A The Witcher 3: Wild Hunt kétségkívül felrázta a nyitott világú RPG-k műfaját, sokáig követendő példa lesz, mi pedig sokáig emlegetni fogjuk. A CD Projekt RED most elárult pár érdekességet a fejlesztésről:

Több mint 1500 ember dolgozott a játékon, beleértve az írókat, a grafikusokat, a programozókat, animátorokat, operatőröket, kaszkadőröket, zeneszerzőket és tesztelőket is. A szerepjáték forgatókönyve 820 ezer szót tartalmaz, a grafikusok 2 ezer skiccet készítettek a játékhoz.

A The Witcher 3 világa 136 négyzetkilométer, amit 1500 karakter tölt meg élettel. A fejlesztők 16 ezer animációt készítettek hozzájuk.

Idevágó hír, hogy az olasz Eurogamernek adott interjújában, Jakub Szamalek író elhintette, hogy a közelgő Blood and Wine DLC "jobb lesz, mint az alapjáték". Az expanzióban lezárul Geralt története, a készítők számos visszajelzést kaptak a rajongóktól, így egy igazán csavaros sztorit kapunk a 20 órás kiegészítőben.

5.
5.
LAZLOW20
#4: Én is a Witcher 3 hatására olvastam el mind az öt könyvet(oké 3 regény és 2 novella kötet) ami szintén hatalmas élmény volt számomra.A játékot ráadásul úgy vettem meg hogy elötte egyik Witcher produktummal se játszottam,söt még elözetest se nagyon néztem róla,de amikor behelyeztem a lemezt és elkezdödött az intro úgy magába szivott az egész cirka 10 másodperc alatt hogy minden más háttérbe került.Aztán amikor elsöre végigjátszottam 1 hétig nem tudtam hogy mit kezdjek magammal még mindig annyira a hatása alatt voltam.
#2:Az Interstellar-al én is igy vagyok,a Witcher 3 ba meg nem merek megint bele kezdeni(ez lenne a harmadik alkalom)mert akkor megint annyi lenne a normális életemnek.
4.
4.
Eledhryon
Gyűjtőiben vettem meg PC -re ami 40 ezerbe "fájt" de így hogy kipörgettem és beleöltem kb. 280 órát visszatekintve teljesen +érte. Ennek hatására kiolvastam a kapcsolódó regényeket, +határozó élményt nyújtott és lehet hogy majd vmikor hagyom hogy újra beszippantson ha több szabadidőm lesz.
3.
3.
TheBate
Ez a "820 ezer szavat" fizikailag fáj
1.
1.
KENKILL
Jópofák ezek a vállveregetések így utólag, nagyon megérdemli a CD Projekt! Remélem a jövőben is hasonló színvonalú játékokra lehet számítani tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...