250 millió példánynál jár a Call of Duty-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 15.
  • Biznisz
Link másolása
Az NPD Group évzáró jelentésére rákontrázva, az Activision bejelentette, hogy 250 millió eladott példánynál jár a Call of Duty-sorozat. Ezzel a Pokémon- és a GTA-széria közé fészkelte be magát a cím a Nagy Játékeladási Toplistán.

Az NPD Group a minap tette közzé az amerikai játékpiac éves összegzését, amiből az is kiderült többek között, hogy a Call of Duty: Black Ops III volt az év legkeresettebb játéka az USA-ban.

Az Activision egy későbbi közleményben jelezte, hogy immár hetedik éve, hogy az ő sorozatuk vezeti az amerikai eladási toplistákat, emellett bejelentette, hogy mostanra több mint 250 millió példány talált gazdára a széria egyes részeiből. Ez elképesztően nagy szám, a Call of Dutyt így csak a Mario- (521 millió példány) és a Pokémon-sorozat (275 millió) előzi meg. A Call of Duty mögött a GTA következik a sorban, a Rockstar címe 220 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

8.
8.
DON GONDOCS
Jó ez a sorozat vagyis Kampányban mert nincs hozzá hasolnó adrenalin dús fps az részlet kérdés hogy rövid, a multi meg olyan amilyen.
6.
6.
logic5
#4: Szerintem játék helyett vegyél egy helyesírási szótárat...
4.
4.
Falcon
single joo mint mindig de a multi most nem jőt be...
értékelhetetlenül picik a pályák még cod szinten is és csak 12 van belőlük ami nagyon kevés 75 kill 4-5 perc alatt meg van és vége is
és lagol nagyon
a advanced warfarét is ócsároltam aztán megszerettem de ehez nem fogom megvenni a online pass-t ezek a mikoro pályák nem érdekelnek.. és még csúnyább is mint a aw és unalmasabb,fegyver is kevés, mit csináltak ezek 3 évig ?
2.
2.
kamgecam
Single rész felejtős, de a multi az tényleg ütős lett!
1.
1.
Neo1989
Szép szép de a single részen jó lenne ha visszatalálnának a BO 1 és 2 szintjére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...