Elérhető a CrossPlay a DC Universe Online-ban

Link másolása
Mától elérhető a CrossPlay funkció a DC Universe Online-ban, így együtt játszhatnak a PC-s, a PlayStation 3-as és a PlayStation 4-es játékosok. Persze azért nem mindent vihetünk csak úgy át az egyik gépről a másikra.

Mától együtt játszhatnak a három platform játékosai a DC Universe Online-ban, melyben immár elérhető a CrossPlay funkció. Ez igazából talán a PC-s játékosoknak a legjobb hír, hiszen ezen a platformon a legkevesebb a játékosok száma. A három platformra rajongói tudnak csoportokat alkotni, valamint a bajnokságokhoz is csatlakozni.

A CrossPlay azonban csak a közös játékra terjed ki. A PC-s karakterünkkel például továbbra sem tudunk PS4-en játszani, és az átvitelre sincs lehetőség. A DC Universe Online egyébként hamarosan Xbox One-ra is megjelenik majd, azonban Rocket League-hez hasonlóan ez a platform kimarad a CrossPlay-es mókából.

5.
5.
Just S
Nem értem hogy miért nem lehet Xbox One-on cross play pcvel hiszen ugyan úgy Windows fut a 2 alatt így elvileg technikai akadálya nem igen lenne a dolognak.
4.
4.
B-Shaggy
#3: A nem-kompetitív lövöldözős címeknél én is bevezetném.
3.
3.
pstomi
Ezt kéne végre valahára minden EGYES játékba!!! Annyira utálom, hogy pl. GTA vagy FIFA-ban, de bármelyik játéknál, nekem megvan PC-re, nekik meg XBOX vagy PS4-re és nem tudunk együtt játszani.
1.
1.
En ps4-en gyakran belepek, tok jo, hogy most megtobben johetnek es nem is kell egyforma geppel rendelkezniuk :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...