Így festett a Quantum Break 2012-ben

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 8.
  • Videó
Link másolása
Sam Lake egy párizsi előadáson vetítette le azt a videót, amivel annak idején meggyőzték a Microsoftot arról, hogy érdemes felkarolni a fejlesztésüket. 2012-ben még egészen máshogy festett az Xbox One-exkluzív.

Ti is észrevehettétek, a Quantum Break rengeteget változott ahhoz képest, hogy miként festett az első előzetesekben, szóval képzelhetitek, hogy nézett ki még korábban.

Az alábbi videó több különböző prototípus jeleneteit tartalmazza, többnyire 2012-es felvételekről van szó. Annak idején a Microsoft kérésére készítették el az összeállítást, ez kellett ahhoz, hogy a redmondiak zöld utat adjanak az Xbox One-exkluzívnak.

Láthatjuk az időmanipulálós képességeket korai formájukban, de feltűnik többek között az a könyvtáras pálya is, amely a játék végleges változatába is bekerült - kisebb-nagyobb átalakításokkal persze. Érdekesség, hogy ekkor még a színészgárda is egészen más volt, mások mellett a Gotham színésznője, Erin Richards is részt vett a munkálatokban.

A DualShock szerint a Párizsban tartott előadáson Sam Lake azt is elárulta, hogy a Quantum Break sztorijában több van, mint amit egy játékban el lehetne mesélni, ugyanakkor leszögezte, hogy a főhős története így is befejezett lesz.

A Quantum Break április 5-én jelenik meg Xbox One-ra.

34.
34.
Caleon
#33: "Nem tennék relációjelet az Uncharted 3 és a Tomb Raider közé"... persze az U4-et akartam írni... Amúgy most látom csak, hogy egész más játék topikjában alakult ki ez a vita...
33.
33.
Caleon
#31: TR ugyanazzal a játékmenettel rendelkezik, vagyis mondhatjuk azt is, hogy a TR készítői felhasználták az Uncharted ötleteit. Mondják, jótol lopni nem bűn, márpedig a TR a legjobbtól lopott. És szerintem a 2013-as rész annyira jó lett, hogy csak az Uncharted 2 emlegethető egy lapon vele. Számomra a TR az elmúlt évek bombameglepetése, és sajnálom, hogy az új részt csak év végén láthatom.

Nem tennék relációjelet az Uncharted 3 és a Tomb Raider közé. Vagy ha mégis kéne, azt mondanám, hogy az U4 az esélyes befutó, mert a Naughty Dog nagyon-nagyon érti a dolgát, és ha a TR versenyre kényszeríti őket, az nekünk csak jó lehet.
32.
32.
szakallaskan
Ezért a játékért vettem One-t!Sokkal jobban tetszett a régi változat,de mostani formájában is első nap megfogom venni!
13.
13.
DON GONDOCS
Én azért fenntartásokkal várom a játékot. Mert ugye volt egy játékuk ahol a játékmenetet feláldozták a történetmesélés oltárán (ez pont fordítva szokott lenni) remélem nem követik el ugyanazt a hibát. Mert egynek jó volt az AW, de többet nem játszanám végig.
11.
11.
Boncsika
Előrendelve... Bízom az MS-ben és a Remedy-ben... Nekem az Alan Wake is nagyon tetszett és nem esett nehezemre újrajátszani a játékot az elmaradt achievementek begyűjtése érdekében...
9.
9.
anarchoid
Na visszaviszem az ures sorosuvegeket es elkezdek gyujteni erre a jatekra ;)
6.
6.
Caleon
Rajta kell tartanom a szemem ezen a játékon... lehet, hogy idővel mégiscsak lesz egy XO-m...
4.
4.
ADMlN
Ez annyira királyul néz ki, hogy az valami hihetetlen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...