Quantum Break - kilencperces ízelítő

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 11.
  • Videó
Link másolása
A mai nap egyelőre a Remedy új, április elején boltokba kerülő játékáról, a Quantum Breakről szól. Azok után, hogy kiderült, PC-re is elérhető lesz a cucc, most egy kilencperces gameplay bemutatót is kaptunk.

Az Xbox francia csapatának jóvoltából érkezett egy masszív, jó eséllyel a játék elejének első kilenc percét bemutató Quantum Break játékmenet-videó. Lesz itt akció, időmanipulálás, na, és persze nem kevés dráma is.

A Quantum Break április 5-én jelenik meg, PC-re és Xbox One-ra. A játékról írt tartalmas előzetesünket itt olvashatjátok el. A ma bejelentett információkat pedig erre találjátok.

67.
67.
Norbiii
#66: Hát az kemény PC lenne az is biztos! :D :D Amúgy hosszú évekig jártam suliba, rengeteg embert ismertem, de én még olyat nem tapasztaltam, hogy valakinek félmilliós PC-je legyen, de még olyat is csak hallásból hallottunk, hogy valakinek 200 ezres gépe van. Szerény véleményem szerint ez nálunk egyáltalán nem átlagos, persze tudom, hogy nem ezt írtad, csak úgy hozzáfűztem. :) (nekünk 12-14 éve volt kb 100.000. forintos gépünk, mindig GTA Vice City-t toltam rajta. xd)
Unokaöcsém PC-n játszott 50-60 ezerért hirdette a komplett gépét, (most ps3-at vett) a másik unokatesómnak kb szintén ilyen értékben van PC-je, aztán volt időszak mikor egész nap nyomta az ipart, CoD online, és még sok játék.
Amikor ilyesmiket olvasok én érzem magam "kellemetlenül" hogy "csak" ps3-al tolom, (nekem tetszik..) amikor a ps4-et sokan úgy állítják be, mint egy Super Nintendo-t a PC-hez képest.
66.
66.
Angelwing
#15: Olyan 4-500 ezerből épített géppel el lennél pár évig. De a gépben benne kell lennie egy GTX980-nak. És akkor minden napod karácsony! Az tuti!
65.
65.
Seggeszkexkluzív
A Max Payne 3 és Uncharted legjobb elemeit örökölte egykis időmanipulálással.
64.
64.
Azt, ami kilenc percig tart, magyarul úgy írják helyesen, hogy kilencperces.
60.
60.
Dark_Temptation
Szégyen vagy PC maestro :-)
56.
56.
Ruga
#51: Nagytakarítás megtörtént.. :D
51.
51.
Caleon
#49: Ne foglalkozz vele. Lerohant minket, tönkretett pár topikot, de előbb-utóbb kiteszik a szűrét.
45.
45.
delphijos
Nem lehetne tényleg ezt befejezni?
44.
44.
McDuff
és hogy a játékhoz is hozzászóljak,a koncepció tetszik(mármint hogy "sorozatok" is lesznek közben),a Remedy játékait szeretem,de azért én még megvárnám róla az első teszteket,mert vhogy még mindig túl könnyűnek tűnik nekem ez a játék.
42.
42.
McDuff
15.
15.
RMED
Jaj srácok, ilyenkor fájdul meg a szívem egy jó PC-ért. Ps4en játszok, így nem nagyon vagyok képben, kb mennyi lenne egy olyan pct összedobni ami jó pár évig ultrán csapatna mindent?
13.
13.
Rakottkrumpli
Csak egy kérdés. A mai gamerek tényleg ennyire balf@szok, hogy nem tudnak egy játékot sem kijátszani anélkül, hogy ne lássák falon keresztül is az ellenfeleket? Lassan tényleg ott tartunk ,hogy a bal egérgomb nyomkodásával végig lehet vinni egy játékot... de persze ez a hard fokozat lesz, easy-n elég lesz a space-t nyomkodni, mert azt könnyebb eltalálni...
12.
12.
McDuff
#11: az egyik korlátja ott van a profil képeden
11.
11.
traumraise
#10: nekem a pc mellett volt mindkét konzolom...soha többet konzolt!! Egyszerűen nem bírom elviselni a korlátait.
10.
10.
unrealnoise
#9: Sőt, az X1 rendszer szinten már gyorsabb, többet tud, logikusabb a felépítése az OS UI-jának, stb. Plusz EA Access se semmi.

DE a múlton nem lehet változtatni, a premiert elbaszták nagyon, azóta is részben annak a levét isszák.

Az pedig HIDD EL, tényleg nem használ az X1-nek, hogy ilyen sok minden jön PC-re is. Mondom ezt most only PC-sként. Tegyük fel, hogy jópár olyan gamer van mint én, akinek vagy PS4-e, vagy/és PC-je van. Kiadják mondjuk ezt meg még valamilyen játékot ami érdekelné nagyon, de csak X1-re. Az ember kénytelen lenne megvenni a gépet. így viszont nem.

Szóval ez a kedvesség két élű. A játékot több példányban el lehet adni, de az X1 potenciális "vásárlóbázisa" nem lesz nagyobb, sőőőt...

Mióta tudom, hogy ez is jön pl PC-re, már abszolút nem gondolkozom, hogy legyen újra X1-em miután eladtam, ellenben egy PS4 elférne a szobámban. :)
9.
9.
Boncsika
Miért akarnák kinyírni a saját konzolját a MS? Csak a PC-s játékosoknak akarnak kedvezni azzal, hogy arra a platformra is kiadják a játékaikat. (A MS erre szerintem úgy tekint, hogy ez egy plusz kedvesség a játékosok felé, valamint előny a PS-el szemben, mert ők nem képesek ilyenre). Eddig az volt a baj, hogy PC-re nem jönnek jó címek, most meg az a baj, hogy jönnek. Tényleg nem lehet manapság jót tenni az embereknek...
Sokáig volt PC-m, de teljesen meguntam a fejlesztgetést, sok helyet foglal stb. Helyette a nappaliban a szekrényen minimális helyet elfoglalva ott csücsül az XBOX és 4x akkora képernyőn, kényelmesen a kanapéról tudok játszani, netezni, NAS-ról mkv, avi stb filmeket nézegetni a BOX-on keresztül... (Szerintem nem csak én vagyok ezzel így)
Valamint egyre több XBOX360-as játékkal játszani a ONE-on, mik kimaradtak nekem anno...
Nem szeretnék vitát gerjeszteni ,de számomra továbbra is rejtély, hogy miért ilyen sikertelen a ONE és mivel jobb a PS4, a pár pixel miatt?
Csak mert semmi más előnyt nem tudok felhozni...
8.
8.
daenath
Quantum Break minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
DirectX: 12
Processzor: Intel Core i5-4460, 2.70GHz vagy AMD FX-6300
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x
VRAM: 2 GB
RAM: 8 GB
Szabad hely: 55 GB
Quantum Break ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
DirectX: 12
Processzor: Intel Core i7-4790, 4GHz vagy ezzel egyenértékű AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 980 Ti vagy AMD Radeon R9 Fury X
VRAM: 6 GB
RAM: 16 GB
Szabad hely: 55 GB

Na ez nalam kimarad, mar csak azert is mert utalom mikor le akkarnak eroszakolni valamit a torkomon (es az nem palesz). Az OP rendszerre gondolok, koszonom de en meg jol elvagyok a Win7-el, es csak 1 jatekert nem fogok OP rendszert valtani, mert az M$ ezt akkarja...
7.
7.
Én ezt már régen mondogatom hogy ki fogják nyírni a ONE-t a buzi pc kiadásokkal,de ők tudják....

(a PS4 meg megadja neki még idén a kegyelemdöfést)
6.
6.
Dark_Temptation
Na végre! Alakul ez a játék! Mielőtt nem voltak bent a színészek és mutatták a videókat, le voltam hurrogva hogy miért szarozom a játékot. Nyilvánvalóan szar volt! Na de most hogy bevonták őket + a grafikán is húztak máris egy brutális cím lett belőle! Viszont még egy csomó helyen darabos! A szépség az apró részletekben van. Miért nincs súlya a halott Katonáknak? Úgy rugdossa arébb a főhős őket mint ha gumiból lennének... Meg az a fedezékből kihajolás és lövés nekem elég darabosnak tűnt. Na meg a sebek sehol.. Azért egy ilyen nagyszabású játéknál főleg 2016ban oda figyelhetnének... (bár egyik játékban sincs nagyon ilyen) + a másik nagy hiba hogy kiadják pcre. Ne értsetek félre, örülök neki,mert így én is játszhatok vele.na de így, megint nem éri meg venni xonet egy két játékért.... Kíváncsian várom az értékeléseket!
5.
5.
PaprikaJancsi
Nagyon jó lesz :)
4.
4.
McDuff
jólvan,ebben már jól áll a red dot,megnyugodtam :D
3.
3.
p3ti
Nagyon kevés játékot várok idén, ez az 1ik, szóval ez nálam első napos vétel lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...