Xbox One-ra és PS4-re költözik a Carmageddon

Link másolása
Újabb Carmageddon-játékkal készül a Stainless Games, mely ezúttal Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni. A bejelentés mellé megérkezett a Carmageddon: Max Damage első trailere is.

A tavaly kizárólag PC-re megjelent Carmageddon: Reincarnation után újabb címmel bővíti a sorozatot a Stainless Games. A Carmageddon: Max Damage-et egyelőre csak konzolokra (Xbox One és PS4) jelentették be, de az első trailer alapján nem sokban különbözik a tavalyi résztől, így valószínűleg csak egy felújított változat. Mindenesetre reméljük, hogy jobban sikerül majd, mint az előd, mely a kickstarteres pénz ellenére elég gyenge lett.

A játék valamikor 2016 közepén érkezik majd, és hasonlóan erőszakos lesz, mint a sorozat eddigi epizódjai. A fejlesztők ígéretei szerint több mint 30 járművet irányíthatunk majd 10 különféle helyszínen. A karrier módban hat különféle versenytípust próbálhatunk ki, valamint multiplayer is lesz.

Update! A Stainless időközben bejelentette a Kickstarteren, hogy a játék PC-re is meg fog jelenni, ráadásul akiknek megvan a Carmageddon: Reincarnation, azok a Max Damage-et ingyen megkapják. Emellett ígéretet tettek arra, hogy hamarosan a még hiányzó kickstarteres ajándékokat is megkapják az érintettek...

4.
4.
Heldengeist
Először gatyába rázhatnák a Reincarnationt. Így bő 10GB frissítés után már nem olyan katasztrofális, mint a megjelenésekor volt, de még mindig közel vállalhatatlan.
3.
3.
A Pulyka
Multiban biztos jo moka, de amit régen élveztunk ebben a játékban, arra ma azt mondják monoton.
2.
2.
dante92
Nekem tetszik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...