Quantum Break - vadonatúj jelenetek

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 24.
  • Videó
Link másolása
A legújabb Quantum Break-kedvcsinálóban Richard Lapington, a játék hangjaiért felelős részleg vezetője mutatja be, hogyan kapcsolódnak a játékbeli képességek és a hangok,

Most már minden akadály elhárult a Quantum Break áprilisi megjelenése elől, hiszen nemrég aranylemezre került a Remedy vadonatúj játéka, ami Xbox One-ra már elő is tölthető. A türelmetlen, tétlen várakozásra pedig nincs is jobb gyógyír, mint újabb, eddig nem látott pillanatokat is tartalmazó videók nézegetése.

Ezúttal az Xbox Onnak köszönhetően kaptunk friss tartalmat. Ebben Richard Lapington, a Quantum Break hangjaiért felelős részleg vezetője mutatja be, hogyan kapcsolódnak a játékbeli képességek és a hangok.

A Quantum Break április 5-én jelenik meg, PC-re és Xbox One-ra.

7.
7.
Yanez
#5: Nem az egyetlen. ;)
6.
6.
logic5
#5: Ja plusz gondolom nem linuxon játszol, hanem win platformon. Ergo magadból csinálsz hülyét. Mondjuk ezt már jó párszor itt megtetted.. krájtek.... Mondjuk ez is önmagáért beszél :D
5.
5.
logic5
#3: Te idióta... Miért nem sz..od le a valve-et? Érdekes nekem originen is kb 50000ft értékű játék van, és működik :D Egyébként nagyon várós a gém. a Remedy az egyetlen csapat aki még szart nem adott ki a kezéből!
3.
3.
crytek
No steam no buy. Pusztuljon a MS Store!
1.
1.
Yonkou
Tudom, hogy többnyire a hangokról szólt a videó, de ez a játék egyáltalán nem lesz olyan szép, mint amilyennek eredetileg tűnt/vártam. Leszögezem, egyáltalán nem csúnya, de nem is áll leejtős. Pedig eleinte az volt. Az árnyékok nem tetszenek. Csak erős fény alá állva jelenik meg. A karakterek kidolgozottsága sem túl meggyőző. Van még 1 pár apróság, de azokat inkább nem részletezném.
Noha videók alapján nem írom le, csupán bennem van a félelem, hogy nem lesz az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...