Luke fia lett volna egy törölt Star Wars-játék főhőse

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Pár évvel ezelőtt még úgy nézett ki, hogy a Star Wars-saga nem film, hanem játék formájában fog folytatódni. A történetet a Star Wars Episode 7: Shadows of the Sith szőtte volna tovább, mégpedig Luke Skywalker fiának szemszögéből.

Két és fél évvel ezelőtt került forgalomba a LucasArts történetét bemutató Rogue Leaders: The Story of LucasArts könyv, ami a sok-sok érdekesség mellett többek között húsz olyan Star Wars-játék logójáról is lerántotta a leplet, amelyek később sose készültek el, és amelyek a Disney érkezésével már jó eséllyel nem is fognak. Ilyen volt például a harmadik (számozott) Jedi Knight, a Star Wars: Scum and Villainy, a Han Solós kaland vagy a Star Wars: Dark Jedi.

A listán szereplő címek közül most a Star Wars Episode 7: Shadows of the Sith-ről azonban friss részletek láttak napvilágot. A LucasArts korábbi kreatív igazgatója, Haden Blackman ugyanis a Cinelinxnek adott interjúban elárulta, hogy 2004-ben szerették volna meggyőzni George Lucast, hogy játék formájában vigyék tovább az új trilógia cselekményét. A főhős állítólag Luke Skywalker fia, Ben Skywalker lett volna.

Ben állítólag hajszálon táncol a két oldal között, így sokszor az Erő sötét oldalával is kacérkodik. Blackman elmondása szerint Ben olyan új képességekre tett volna szert, amelyekkel az egész galaxisra nézve potenciális fenyegetést jelentett.

Állítólag a játékból rengeteg koncepció készült, még prototípusokat is gyártottak, de végül nem lett semmi a dologból, így pont arra a sorsra jutott, mint a korábban törölt Boba Fett-játék, a Star Wars 1313.

1.
1.
Seggeszkexkluzív
Sebaj, kapunk egy új lego star warst XD. Megannyi stílusban bizonyított már a star wars, ez végtelen ötletforrás mégsincs kihasználva már volt gow, tomb rader, rainbow six klón és mind nagyon jól működött. De legalább minden évben van AC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...