Mortal Kombat X - kipróbálhatóak az új hősök

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 6.
  • Letöltés
Link másolása
Ha még gondolkodsz a Kombat Pack 2 megvásárlásán, van egy jó hírünk. A hétvégén kipróbálható a csomag összes karaktere, azaz Leatherface, Triborg, Bo' Rai Cho és a Xenomorph is.

Talán nem véletlen, hogy a NetherRealm a minden földi jóval teletömött Mortal Kombat XL premierjének hetére időzítette az új akcióját, melynek keretében a hétvégén mindenki kipróbálhatja a Kombat Pack 2 karaktereit PS4-en és Xbox One-on.

Szóval ha megvan az alapjáték, irány a Premier Tower és a Who's Next mód, ahol az új hősök (Leatherface, Triborg, Bo' Rai Cho és a Xenomorph) csak rád várnak, minden speciális kunszttal és kivégzéssel.

Hasonlóan az új kiadáshoz és a friss DLC-khez, az ingyenes próbából a PC-sek ezúttal is kimaradnak. Sajnáljuk.

24.
24.
Ichigo77
#17: Köszi a gyors választ.Akkor csak ennyire béna vagyok
17.
17.
dcba
#12: Elmeletileg azt a jatek az aktualis update-vel leszedi. Menj be a rooster-be es nyomd meg a negyzetet/Y-t karakter valasztasnal. Asszem csak Eron, Kun Jin, Kotal, Ferra es Takeda kapott ilyen kulsot. A ket lany Jacquie es Cassie kapott egy-egy kosplay kosztumot es ha hajlando vagy picit jatszani a fortelmes mobil app-val, akkor meg kapnak 1-1 kosztumot, tovabba Ermac is kapott ilyen Red Steel kosztumot amivel a versenyszeru jatekosokat vagy mit lehet tamogatni. Asszem mas skin nem jott a jatekba. Ja meg termeszetesen a Pit nevu palya ami allatt lett es meg tobb palya kene, mert sztem ez az egyik legnagyobb gyengesege a jateknak, h keves a palya.

Tenyleg azt nem tudjaktok, h a Stage Fatality-t mivel lehet unlockolni?
16.
16.
dcba
#14: Figy masok vagyunk. Nekem ez az azsiai humor nem jon be. Vhogy idetlen, h pingvinek meg kisallatkak maszkalnak bunyo kozben a palyan, meg ez a sok kis csipogo kislany benne, meg Medve, meg kenguru, meg boxkesztyus raptor, meg mit tudom en... A Mortal Kombat kicsit feheremberesebb, a karakterek szamomra sokkal jobban ki vannak dolgozva, mind egy-egy egyeniseg es vhogy szamomra a harci mechanika is sokkal elethubb mint a japo bunyos jatekokba, ahol minden utesnel egy pillanatra megall az ido.

De megserteni sztem senki nem akart, ha te Tekken-t szereted, akkor jatssz vele, mert nem rossz az, csak nekem nem jon be, de mivel masok vagyunk mas jon be nekunk es emiatt van valasztek a piacon.

Peace :)
14.
14.
br1Koo
#13: Ezt jól megaszondtam, de egy a lényeg, hogy véleményem szerint elbújhat a picsába a Mortal X már a Tekken 5-höz hasonlítva is.
12.
12.
Ichigo77
Azt pl. tudja valaki,hogy az Elvileg ingyenes Medieval kosztüm dlc-t honnan lehet megszerezni?Mert storeban nincs,a játékon belül ha rányomok azt irja ki hogy not content.A megfejtéseket előre is köszönöm!
9.
9.
godach
#8: Nem ennyire pörgős, de ha a Def Jam bejött akkor próbáld ki a Fight Night Round valamelyik részét. Én a hárommal játszottam (és nem is kedvelem különösképp a boxot) de sztorira, játszhatóságra és mindenre nagyon bejött.
8.
8.
dcba
#4 #3

Asszem mi igy tok egy hullam hosszon pendulunk. Szamomra a Mortal-on kivul max a Def Jam Fight for Ny volt ami meg nagyon tetszett. Szamomra ezek a bena japo verekedos jatekok, amikor bunyo kozben ott bukdacsol a kis kacsa a palyan, meg minden szines es szivarvanyos nagyon nem jon be. A Tekken es a Doa az nalam mindennek az alja. Az SF-t az eljatszogatom, csak annyi noname es Ryu copy karakter van benne, h szornyu. Ha japo baromsag akkor talan meg a Soul Calibur ami szobajohet, de mindenek felett a Mortal Kombat. Valoban lehuzas, de engem nem erdekel, ez az egy jatek amiert akar 500 fontot is kiadnek csak legyen meg teljesen.
7.
7.
Neo1989
Az XL am a 40-et jelenti de mind 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...