PC-n csúszik a definitív Ori and the Blind Forest

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 10.
  • Csúszás
Link másolása
Holnap jelenik meg Xbox One-on az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, ha azonban a windowsos változatra pályázol, akkor még egy kicsit várnod kell a zseniális metroidvania megújult kiadására.

Nem szép dolog a premier előtt két nappal bejelenteni a csúszást, de a Moon Studios pont ezt csinálta. A PC-s Ori and the Blind Forest: Definitive Edition csak az Xbox One-os verzió megjelenése után jelenik meg. Hogy pontosan mikor, azt még nem tudni.

Az Xbox honlapjára felkerült interjúban a producer, Mark Coates elmondta, hogy a cél az, hogy a játék mindenki számára remek élményt nyújtson platformtól függetlenül, ezért is csúsztatták el a PC-s változat premierjét. Ezek szerint a port nem tökéletes.

Az Xbox One-os verzió a tervek szerint, március 11-én élesedik, és a fejlesztők ígérete szerint hamarosan a Windows Store-os és a steames változat dátumát is megerősítik.

A Definitive Edition egy teljesen új világot, a Black Root Burrowot is felvonultatja, valamint a továbbfejlesztett Theatre módban kivágott jeleneteket, koncepciós képeket és előzeteseket nézegethetünk. Ezen kívül Ori repertoárja egy új képességgel, a dash-sel bővül, ami extra irányíthatósággal vértezi fel a hősünket. Az újoncok bizonyára örülni fognak az easy nehézségi szintnek.

10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Igen sokkal jobb, ha félkészen adnák ki. (khm. Batman )
9.
9.
Dízel
És nem! nem azért csúszik a pc-s port, hogy tökéletes legyen, hanem azért mert eddig szartak rá!
Ja szarnak a pc-sekre? akkor leshetik mikor veszem meg. :)))
8.
8.
Azadojat
Amúgy nem értem a hőzöngést. Nem kötelező az "upgrade". Azzal én sem értek egyet, h minek készítenek 1 éves játékhoz definition kiadást. Annak viszont jó vétel lehet, akinek eddig nem volt meg, az első kiadás sem volt sokkal olcsóbb...
7.
7.
Azadojat
#6: Ezt nem a Sony adja ki! XD XD XD
6.
6.
Yanez
Csak akkor kell, ha van hozzá season pass meg ha részekre bontják. Na meg egy kis mikrotranzakció és qte sem ártana, 1 órás átvezetôkkel.
5.
5.
crytek
Szeretettel várjuk bundleba!
4.
4.
princeps27
szomorú, pedig a hosszú hétvégén pont meg lehetett volna pörgetni
3.
3.
McDuff
egy fenét fejeztem be,teleb.sszák sok felesleges szarral,koncepciós képek meg szutyok videókat nézegethetünk amik amúgy a youtuben is fent vannak,oda ne rohanjak már,10ből 9 ember le se fogja szarni! beleraktak egy easy nehézséget aminek már tavaly is benne kellett volna lennie,meg egy dash funkciót amivel aztán gondolom rohadt mód máshogy lehet majd megcsinálni a pályákat...de ennyi elég lesz már nem?kész vagyunk?kész.akkor adjuk ki megint - mondták a fejlesztők és persze az MS. és akkor még van pofájuk azt mondani hogy ez előrébb való mint a Fable (független attól hogy már csak a nevében volt az,de attól még lehet jó játék). EZ?! a Lionhead stúdió munkatársak béreit inkább adjuk ezeknek,hogy még így se tudjanak kijönni az 1.01-es verziójú játékukkal, újra.
szó se róla,nagyon jó játék,de akkor is csak egy arcade.
2.
2.
McDuff
idézem a Fable Legends törléséről szóló cikkből:
"Éppen ezért a hangsúly most olyan játékokra helyeződik, mint a hamarosan bővített kiadással jelentkező Ori and the Blind Forest."

jól neki feküdtek mit ne mondjak...2D-s kis "szar" platformert se tudnak kiadni,aminek amúgy ez a kiadása teljesen felesleges,az első kiadás is tökéletes játék volt már!én ezeket régen ingyenes patchnek hívtam b.sszameg...nah jó,befejeztem,lenyugodtam.
1.
1.
PaprikaJancsi
Biztos nem bírta a Masterrace :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...