The Division - újabb olaj a tűzre

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 14.
  • Hír
Link másolása
Nem elég, hogy már a megjelenés előtt nagy port kavart a The Division, úgy néz ki, hogy a premier után is az a Ubisoft célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal. Kiderült, mennyibe fog kerülni a Season Pass.

A múlt héten boltokba került The Divisionről már korábban kiderült, hogy számos ingyenes tartalom mellett szezonbérletet is kap, ami három nagyobb letölthető kiegészítést fog tartalmazni. Ezek kapcsán egyelőre annyi biztos, hogy egy részük Xbox One-on időleges exkluzivitást élvez, illetve a tartalmuk kapcsán is érkeztek már részletek.

A sorban az első DLC Underground névre fog hallgatni. Ebben egy új területet járhatunk be, mégpedig New York földalatti világát. A második csomag Survival címen fut, és lényegében egy túlélőmódot fog takarni, New York legbarátságtalanabb környezetében kell az ellenfelek hullámait visszavernünk. A harmadik csomag pedig Final Stand néven érkezik. A pontos tartalma viszont még nem ismert.

Emellett azok az ügynökök, akik megvásárolják a szezonbérletet, kapnak egy lefűrészelt csövű sörétes puskát és rakás exkluzív ruhát és fegyverskint. Továbbá egyéb tartalmak is érkeznek, és különleges eventeken is csak így vehetünk majd részt.

Tegnap pedig kiderült, mindez mennyibe fog kerülni, a magyar Xbox Store szerint 12 000 forintot kell majd fizetnünk a Season Passért, ami nem nevezhető túl baráti árcédulának.

A The Division múlt héten jelent meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

105.
105.
Caleon
#104: Várjuk ki a végét.
"Továbbá egyéb tartalmak is érkeznek, és különleges eventeken is csak így vehetünk majd részt."
Azt mondja, "3 nagyobb métetű kiegészítő". Ezek expansion-ök. Meglátjuk, mennyire lesznek tartalmasak.
104.
104.
leviske
Szóval akkor mégsem kimondottan MMO-nak szánják gondolom. Vagyis abból kiindulva, hogy kemény 3 DLC jön a SP-ban. Fura, mert ezt a játékot alapvetően tudták volna hosszabb ideig is húzni, ráadásul még csak nagy erőforrásigénnyel se rendelkezett volna.
103.
103.
s4jtqkac
#102: Ja, de a New Yorkba utazás önköltséges.
100.
100.
Arbor
Fuhuuuj ubisoft 12k season pass. A cod season passe 50 euró évek óta az teljesen oké. Clickbait szag van.
99.
99.
Seggeszkexkluzív
#95: Nekem is a Destiny ugrik be erről a játékról, annyira monumentális és nagyszabású játéknak mutatták az előzetesekben hogy valami télleg ütős darabra számít az ember.
98.
98.
Caleon
#94: Mert az sokkal jobb, hogy a fostalicska Batmobile-t ránk erőszakolták, igaz? És mi a Batman kampány? Egyesével jönnek a síkhülye verőemberek az üres városban. Ez aztán a Division-verés.
95.
95.
Amikor kijott a Destiny azt hittem az egy kiherelt sztorimentes fos, de a Divisionhoz kepest Gyuruk ura bakker :-)
94.
94.
#88: Azert jokat tulzol te is, egy Batmant hasonlitasz ossze a Divisionnel ahol minden kuldetes ugyanaz es egy oteves gyerek megirja a sztorinak nevezett semmit, aminek nincs is befejezese? Eleg nevetseges hogy mindezt barki is kampanynak meri hivni? ez egy hordamod bakker, wave-ek vannak, aztan ennyi, ez campaign? lol
90.
90.
_NMI_
Akit zavar ez a nem halálos fejlövés dolog, az sosem játszott az anno nagyon jó Morrowind-del. Aki meg igen, az tudja miért írom ezt ;)
88.
88.
Caleon
Fallout 4 SP - 50 dollár. Úgy néz ki, az a Bethesda célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal.
Star Wars Battlefront SP - 50 dollár. Úgy néz ki, az az EA célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal.
Black Ops 3 SP - 50 dollár. Úgy néz ki, az az Activision célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal.
Arkham Knight SP - 50 dollár. Úgy néz ki, az a Warner célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal.
Mondani se merem, mennyit fog fizetni, aki az Elder Scrools Online DLC-it birtokolni akarja. Vagy aki a Mortal Kombathoz megvette a Kombat Pack 1-2-t.

Sajnos ezek az SP-árak már nem meglepők, a cikk beharangozójának bulváros hangvétele annál inkább az.
86.
86.
Seggeszkexkluzív
Ubi a csúcson többi a rakáson XD utoljára a Destinynél volt ekkora felhajtás közben a borderlandsban több tartalom volt na mind1.
85.
85.
federer88
#64: Igen, pontosan. Sajnos PS4-en ez a metódus nem működik. Azonban US Store-ban is tudsz jó áron vásárolni paypal, vagy bankkártya segítségével (bankkártyától függ a dolog, a lakcím miatt nem verifikálja, hiába adod meg teszem fel, hogy pl. Las Vegas xy alatt laksz a PSN accountod szerint). American Expressesek itt előnyben! ;-)
Van azonban egy még jobb megoldás financiálisan, az pedig a Hong Kong-i PSN Store. Oda is kell egy existing address (google maps a barátod). Arra mindenképpen figyelni kell, hogy milyen nyelvek vannak a játékban (kínai/angol általában mindig van, de meg kell bizonyosodni felőle).

83.
83.
Arian
Nagyon sokat kattogtok az ilyen témákon! Úgy vélem, bárki könnyedén el tudja dönteni, hogy megéri-e neki a szezon bérlet, vagy annak 1-1 dlc-je.
76.
76.
br1Koo
#74: Köszi szépen, lecsekkolom!
75.
75.
s4jtqkac
#72: Otthon majd vetek rá még egy pillantást. Mindenesetre köszönöm!
74.
74.
greenmelon
#73: Escape From Tarkovot ajánlom a figyelmedbe, az rendelkezik hasonló jellegzetességekkel, mint amiket te felsoroltál.
72.
72.
Ra1D3n
#67: Nincs ebben semmi nyakatekert. Rendkívül egyszerű. Kb 2-3 storeba kell ezt beállítanos és onnantól kezdve egy klikk az egész és írogatni sem kell.
67.
67.
s4jtqkac
#64: Xboxom van, de túl nyakatekert módja ez a spórolásnak számomra..
64.
64.
Ra1D3n
#61: Írtam erről egy blogot, de csak xboxon működik a dolog. Erre tessék: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=31017&blog_post
61.
61.
s4jtqkac
#60: Aluliskolázott vagyok erröl az argentin storeos dologrol pedig már láttam, h emlegetted vmi kapcsán. Kitanítanál plz?
60.
60.
Ra1D3n
Valahogy nem tudom átérezni ezt a problémát :) 13k volt argentín storeból digitálisan, Season Passal :). Nincs ebben semmi drága :)
59.
59.
s4jtqkac
Sok érte vagy nem, engem nem érdekel, tuti megveszem.. Meghelenés óta kb 50 órám bánja(most azért nem azt játszom épp mert melózok) és sajnálom, hogy lassan a story végére érek.. Nem tökéletes.. Messze nem, rohadtul zavar, h a karakterem soha egy büdös szót nem szól, illetve buzi nagy lyuk a dologban, hogy független agent létemre egy sebesült picsa magyaráz nekem mindig, h mi a csinálnivaló.. Nagyon sajnálom, h nem lehet a storyban elmenni rugeba es beállni mondjuk a cleanershez vagy akárki máshoz.. De mindemellett annyira challenging nekem a játék(föleg a DZ), hogy rettenetesen élvezem és alig várom, hogy mindezt a metroban folytassam.. Amikor egy játék ennyire elkap, akkor leszarom ha lehuznak, vagyok annyira hálás ezért az élményért, h nem sajnálom a játék árának a 60%át pluszba odaadni, h kapjak 15-20% extrát.
58.
58.
Saby
Én anno Season Pass-al rendeltem elő a Mortal X-et. Én anno azt hittem a Season Pass arra jó, h onnantól mindent megkapok, talán pályákat is. Tévedtem. Hozzám vágtak 4 karaktert, néhány Skint (hozzáteszem abból az egyiket mindenki ingyen kapta) és az XL 4 karakteréért még egy season-t kéne vennem. Még 6-ért. Ott is 12 a Season, 8 karakterért, ami nem sok.
56.
56.
Seggeszkexkluzív
Az ubisoft is akart egy Destinyt, hogy mennyire sikerült nekik, már most kétséges.
54.
54.
dvs00
Ha drága, nem kell megvenni bazmeg, ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...