Hamarosan újabb ingyen játékot kapunk az EA-től

Link másolása
Hamarosan frissül az Origin On the House akciója, melynek keretén belül ingyen játékokat osztogat az EA. A következő cím a Medal of Honor-sorozat egyik jobban sikerült tagja lesz.

Pontos dátumot még nem tudunk, de az EA már megszellőztette, hogy hamarosan újabb ingyen játékot kapnak az Origin-felhasználók. A kiadó ezúttal a 2004-es Medal of Honor: Pacific Assaultot adja majd ajándékba. A második világháborús, csendes-óceáni hadszíntérre fókuszáló epizód kizárólag PC-re jelent meg és a jobban sikerült epizódok közé tartozik. Ha emlékeim nem csalnak, egy elképesztően látványos Pearl Harbor-i jelenettel nyit a játék, utána pedig - az amúgy kissé egyhangúra sikerült - csendes-óceáni szigeteken harcolhatunk a japánok ellen.

16.
16.
#15: Köszi, igen arról beszéltem. A MoH kronológiában eléggé elveszek, összekevertem azzal a résszel.
15.
15.
rezy
#14: Nem az Airbourne-ről beszélsz? Abban kezdődik minden misszió ejtőernyős ugrással, aztán ott landolsz ahol csak akarsz... a játék tudtommal 2007-es. Nekem ps1-en voltak gyerekfejjel nagy kedvenceim a sima Medal és az Underground, legjobb játékaim voltak a Resident Evil 3 mellett! Sajna már kezdem elfeledni azt az érzést amik ezek okoztak anno :(
14.
14.
#13: ...sem volt rá, úgyhogy kimaradt, viszont nagyon jónak tűnt. Az első rész megvan valami Warchest dobozban, plusz originen is, gyerekként imádtam. Hátha ez is hasonlóan jó lesz.
13.
13.
Ez az ejtőernyős rész? Ha jól emlékszek több mint tíz éve volt egy olyan MoH rész, amiben te választhattad meg, a pálya melyik részén szeretnél landolni és kezdeni.
Akkoriban nem indult el, pénzem s
11.
11.
LtK
Szerintem is az egyik legjobb moh resz amit csinaltak. Az elso reszert pedig tenyleg nem ertem miert vannak oda annyira az emberek. A partraszallas rendbe van, de amugy semmi egetrengeto nem volt benne, sot en a feletol mar inkabb unalmasnak talaltam.
9.
9.
drat576
#6: Van egy teljes Pearl Harboros pálya, még egy csatahajóban is bóklászni kell.
8.
8.
PaprikaJancsi
Én nekem a kedvenc részem az Europen Assault volt. Marha hangulatos volt. De a Vanguard és a Airborne is élvezetes volt.
6.
6.
Glassofwhiskey
Ebben a részben szó sincs pearl harborról :D
5.
5.
markoci555
Allied Assault-nak örülnék a legjobban, a gyerekkorom fps-e. Legelső missziót kiskatonákkal is eljátszottam rengetegszer, kívülről fújtam a helyszíneket, meg hogy mi történik kb az "ambush!"-ig :D
Első multiplayer játékom is volt, ha nem számítjuk az unreal tournamentet infóórákon. Volt benne jó pár 100 órám.
CoD 1-2 jóval később "jött hozzám". Más Medal of Honorral máig nem játszottam, de mindig is gondoltam a pacific assaultra, még valaki mondta egyszer és azóta néha-néha eszembe jut, úgyhogy szerintem most fogok vele játszani, de hogy az Allied Assault nosztalgiaélményét nem fogja felülmúlni az biztos.
4.
4.
Seggeszkexkluzív
Ennek az utolsó pályája valami istentelenül nehéz volt.
3.
3.
hoaw
Ez az egyetlen Moh rész, amit megvolt nekem gyerekkorom óta és rengetegszer elővettem.:) (A játékot.)
2.
2.
Csoki80
Nekem inkább a Frontline tetszett az "filmesebb" volt.
1.
1.
drat576
"...a Medal of Honor-sorozat egyik jobban sikerült tagja lesz"

- Nem is tudom. Nekem egyáltalán nem jött be a Pacific Assault. Akkor már inkább az első rész, MOHAA. Esetleg a Spearhead kieggel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...