Az első gameplay ízelítő a Pokémon GO-ból

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 21.
  • Videó
Link másolása
A közeljövő egyik legizgalmasabb mobilos címe lehet a Pokémon GO, amelyben az Ingress című AR-játékhoz hasonlóan kell pokémonokra vadásznunk és harcolnunk szerte a világban. Megérkezett belőle az első gameplay videó.

A felvétel sajnos kamerás, így a minősége nem a legjobb, de a lényeg azért kivehető: hősünk épp Ivysaurt próbálja befogni, és mint látjátok, a mezei pokélabdával sikertelenül. Ez utóbbi azért is érdekes, mert a Pokémon GO amúgy free-to-play játék lesz, és könnyen elképzelhető, hogy az izmosabb pokémonok azonnali begyűjtéséhez valódi pénzért válthatunk majd a spéci pokélabdákra.

A Pokémon GO egyébként az Ingress című AR-játék koncepciójára épít, még a két játék fejlesztője is azonos. Az iOS-re és Androidra megjelenő címben bármerre is járjunk a világban, pokémonokra vadászhatunk, a begyűjtött egyedeket aztán edzhetjük és harcba küldhetjük. A játék mellé vásárolhatunk majd egy csuklón hordható kiegészítőt is, amely egy LED-lámpa és egy rezgőmotor segítségével adja a tudtunkra, ha pokémon van a közelünkben.

A Pokémon GO bétatesztje még márciusban kezdetét veszi Japánban, hamarosan pedig további országokra is kiterjesztik majd a próbalehetőséget. A végleges verzió megjelenése idén várható.

3.
3.
Pokémon GO Gameplay [Android 6.0.1] [SGE7]
https://www.youtube.com/watch?v=U-8xpLkQYjo
2.
2.
hadzsime
A mesterlabda gondolom fizetős lesz.
1.
1.
mestermagyar
Counter strike-ingress-pokémon crossover közeleg az úton?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...