Fallout 4 - jövő héten jön a Survival Mode PC-re

Link másolása
A Steam béta frissítési csatornáján keresztül már a jövő héten kipróbálható lesz a Fallout 4 Survival Mode-ja, mely a New Vegas Hardcore nehézségi módját idézi majd meg.

A Bethesda a Twitteren erősítette meg, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Fallout 4 Survival Mode-ja, melyet egyelőre a Steam bétát használó játékosok próbálhatnak majd ki. Ha minden jól megy ezután - általában egy-két hét - jelenik majd meg a teljes verziós változat Steamen és konzolokon.

A Survival Mode egy ingyenes kiegészítés a Fallout 4-hez, és a New Vegas Hardcore Mode-jához hasonlít majd. A játék sokkal nehezebb lesz, így például menteni csak az ágyaknál, alvással lehet, nem használhatjuk a fast travelt, a magunkkal hurcolt töltényeknek is súlya lesz, valamint úgy általában a harcok is nehezebbek lesznek. Emellett a karakterünket az élettöltésen kívül etetni és itatni is kell, és alvásra is szüksége lesz.

A játékhoz egyébként épp a napokban jelent meg az Automatron DLC, de a következő hónapokban is várhatóak még kiegészítők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...