A FIFA 16-ot is megkapják az EA-előfizetők

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 5.
  • Akció
Link másolása
Jó hírünk van a focirajongó játékosoknak, az Electronic Arts bejelentette, hogy a FIFA 16 bekerül az EA Access és az Origin Access széfjébe is, így a szolgáltatások előfizetői korlátlanul játszhatnak vele.

Korrekt ütemben bővülnek az EA prémiumszolgáltatásai, miközben az Xbox One-os EA Accessbe nemrég bekerült az NHL 16 és a Dead Space első része, a PC-sek a The Banner Sagának örülhetnek hamarosan.

És ehhez jön még hozzá a FIFA 16 is. Bizony, a kiadó bejelentette, hogy április 19-én mindkét platformon hozzáadja a legújabb focijátékát a Vaulthoz, vagyis onnantól kezdve minden előfizető korlátlanul játszhat vele, sőt, az Ultimate Team-vásárlásokra 10 százalék kedvezményt kapnak az erre fogékonyak.

10.
10.
Edgar26
Mivel több játékos lesz, emiatt több csomagot bontanak, több kártya lesz a piacon, mindenki el akarja adni a felesleges játékosait stb stb Minden évben így volt.
9.
9.
respectpele10
#8: Tudom, hogy arra gondoltál.. Csak azon lepődtem meg, hogy lemennek.
8.
8.
Edgar26
#7: Az Ultimate team árak:O
7.
7.
respectpele10
#6: Lemennek az árak ? :O
6.
6.
Edgar26
#4: Nem tudom melyik osztályban vagy, de az első osztályban(season) nekem sohasem kellett sokat várnom. Ugyanez igaz az Ultimate team 1. osztályra is. Egyébként jó dolog, hogy bekerül, én is örülök neki. Több játékos, lemennek az árak stb. Csupa előny:)
5.
5.
Derivel
Egyre jobban bánom, hogy nem vagyok tag. Már több játékot adnak, mint amikkel egyáltalán tudok foglalkozni.
4.
4.
Codehook1337
#2: Ma pl olyan volt, hogy irta valtsak mas csillagu csapatra mert nem talal ellenfelet. (Ritka de van ilyen) :Ddd
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Rohanó világban élünk.
2.
2.
respectpele10
#1: Azt a 20-30 másodpercet nem nehéz kivárni. :D
1.
1.
Codehook1337
Orulok is meg nem is. Elgondolkodtato, hogy jovore megvegyem e vagy varjak fel evet... De legalabb tobb ember lesz igy hamarabb lehet majd talalni meccset online :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...