Homefront: The Revolution - foglald vissza a várost!

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 14.
  • Videó
Link másolása
A Homefront: The Revolution Philadelphiájában különféle megszállt övezeteket találunk. A visszafoglalásukhoz a lakosság segítéségét is kikérhetjük, ezzel befolyásolva a forradalom alakulását. Itt az új trailer!

Többféle gerillaakciót hajthatunk végre Philadelphia vörös, sárga és zöld zónájában, a hadműveletek sikerességéhez a lakosság is nagyban hozzájárul majd. A játékos tevékenységei inspirálóan hatnak a civilekre, akik ezúttal maguktól is szembeszállnak az elnyomókkal.

A legújabb trailer erre a hazafiságra koncentrál:

Közben a Deep Silver útjára bocsájtotta a Merits Programot. Ha regisztrálsz a játék hivatalos oldalán, tájékozódhatsz a háttértörténetről, a felszerelésekről, s már most összeállíthatod a kooperatív módban használatos gearedet.

A Homefront: The Revolution május 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

2.
2.
Seggeszkexkluzív
Valamiért bízok ennek a játéknak a sikerében, régen a freedom fighters és a red faction guerilla is nagyon tetszett.
1.
1.
Codehook1337
Gameplayekbol egyaltalan nem jon at az a grafika amit a kepek meg a nem gameplay videok mutatnak. Pedig jo jatekot lehetne csinalni belole a tortenet alapjan. (Persze kicsit irrealis, hogy korea megszalja amerikat :D anno volt egy ilyen film is... meg ha az egesz orszag lakossaga menne akkor se lenne eselyuk...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...