The Witcher 3: Blood and Wine - durva lett a borító

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 14.
  • Képek
Link másolása
Még mindig nem tudjuk a The Witcher 3 második expanziójának megjelenési dátumát, de a borítóképet már lecsekkolhatjuk a CD Projekt RED jóvoltából. Geralt egy trónon ül, a háttérben egy démonnal.

Tegnap arról cikkeztünk, hogy egy lengyel gamer oldal idő előtt megszellőztette a The Witcher 3: Blood and Wine DLC megjelenési dátumát, azóta viszont kiderült, hogy a júniusi premierről egyelőre lemondhatunk, a magazin tulajdonosa ugyanis elárulta, hogy csak egy placeholder dátumról van szó.

A borítóhoz felhasznált artwork pontosan így néz ki:

Közben tovább szivárog a második expanzió. Egy jakartai kiskereskedő szerint a kiegészítő dobozos formában is napvilágot lát (ez nem meglepetés), amiben a letöltőkód mellett két Gwent-paklit is találunk (összesen 154 lappal).

A CD Projekt RED szerint a Blood and Wine DLC még az év első felében napvilágot lát, és körülbelül 20 órás kalandot biztosít.

15.
15.
LAZLOW20
#14: Én is ugyanigy vettem meg az elsö kiegészitőt és alapból benne van a magyar felirat.
14.
14.
SwordFish
Lehet hogy most hatalmas hülyeséget kérdezek, de azért bátorkodom megtenni. Nekem angliára van állítva a ps, és ez miatt mikor letöltöttem a beyond two soulst akkor nem volt magyar felirat csak angol. Na és a lényeg, hogy nekem megvan dobozos formában a witcher 3, és ha hozzá letöltöm a két fizetős dlc-t akkor abban lesz magyar nyelv? Előre is köszi. U.i. Az alapjáték magyar
13.
13.
Caleon
#10: Én is félretettem. A teljes W3-mal szeretnék játszani. :-)
12.
12.
Ruga
#10: Detto. A megjelenése óta eltelt időszakban egyetlen egy játék sem tudta ezt az élmény nyújtani, ráadásul nyúlfarknyi szösszenetek a w3-hoz képes, nagyon magas a léc. A mass effect-ek voltak hasonlóak, de az scifi így tökéletesen elférnek egymás mellett. :)
Ha lenne több szabadidőm már rég újrakezdtem volna, a 2. kiegig bőven újra lehet játszani, végülis mi az a 200+ óra.. :D
11.
11.
xanatos0911
#10: Nem bizony :) Egyébként egyetértek: Az év első felében kell jönnie, tehát 12/2=6, ami azt jelenti, hogy júniusig bezárólag. Ezek alapján nekem még mindig úgy tűnik, hogy júniusban fog megjelenni.
10.
10.
felegyi
A júniusi premier kacsa, de az év első felében jön? Azaz hamarabb mint június :) ? A fősztorit még nem toltam ki, a kieg is megvan dobozosan de azt sem egyenlőre... nos nem azért raktam félre mert szar, hanem mert megvárom ezt is :) vagy mert nem akarom hogy végetérjen, kb. életem végéig követném Geralt kalandjait, szerintem nem én vagyok az egyedüli aki így gondolja.
9.
9.
Caleon
8.
8.
Gykrizsi
#6: Az első igen, a második 99%, sőt 100% hogy fogja
7.
7.
nomcsa
#6: Igen, magyar feliratos minden.:)
6.
6.
Daveout
Sziasztok. A kiegészítők is tartalmazzák a magyar feliratot?
4.
4.
Gykrizsi
Badasssss, erre csak ennyit lehet mondani
2.
2.
l4cyk4
A címből és a Geralt mögötti lény kinézetéből én arra következtetek, hogy egy vámpíros kaland részesei lehetünk a kiegészítőt játszva. Bár tény, hogy eddig egyetlen vámpír fajta sem nézett ki így a valós alakjában, a játékok során, még a magas szintűek sem...
1.
1.
Rezsidémon
Ez a Geralt anyósa lesz szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...