Gears of War 4 - tippek a bétához

Link másolása
Holnap kezdődik a Gears of War zárt bétája, melyet pár nap múlva egy nyílt teszt is követni fog. A fejlesztők úgy gondolták, hogy tippekkel készítik fel a játékosokat a harcokra.

Április 18-án, azaz holnap indul a Gears of War 4 zárt bétatesztje, melyhez azok férhetnek hozzá, akik játszottak a Gears of War: Ultimate Editionnel. Nyílt bétateszt is lesz és erre sem kell sokat várni: április 25-től bárki kipróbálhatja majd a játékot.

A fejlesztők tippekkel segítik a játékosokat felkészülni a harcokra. Az első ilyen felkészítő videóban az alapokat árulják el, így a kezdő játékosok is könnyen belerázódhatnak a mókába.

3.
3.
Gykrizsi
#1: Ahogy dante írja, majd küld üzenetet a ms, hogy kaptál
2.
2.
UncannyDante94
#1: nem sajna nem :/
ha jól olvastam, hullámokban fogják kiküldeni a kodokat..de ne legyen igazam!
1.
1.
jardo
Nem lehet előölteni a béta klienst? Játszottam az Ultimate Editionnel (anno meg is kaptam érte az összes korábbi rész kódját), de amúgy sem a store-ban, sem sehol máshol nem találom, hogy elő lehetne tölteni a bétát. Vagy én néztem félre valamit? Esetleg nincs előtöltés, hanem majd holnaptól lehet csak tölteni? Nem olvastam erről semmi infót, azzal volt tele minden, hogy az UE vásárlói férnek hozzá a zárt bétához.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...