Fallout 4 - elérhető a Creation Kit bétája

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 27.
  • Korai verzió
Link másolása
Immáron minden kreatív elme kipróbálhatja a Fallout 4 hivatalos modszerkesztőjét, a Creation Kitet. A program egyelőre nyílt bétafázisban van, de attól még indulhat a kísérletezés, azt kapod a kezedbe, amit a fejlesztők is.

Noha a Bethesda posztapokaliptikus RPG-jéhez már most is elérhető egy csomó mod, ez az első alkalom arra, hogy a kísérletezők azt az eszközt kapják meg, amit a fejlesztők is használtak a Fallout 4 munkálatai során.

Hasonlóan a korábbi Bethesda-RPG-khez, a Creation Kit lehetővé teszi, hogy modderek bármit megváltoztathassanak a játékban, új küldetéseket, pályákat, ruhákat, dialógusokat és fegyvereket készíthessenek.

A Fallout 4 modszerkesztője az ígéretek szerint hozzáférhetőbb és könnyebben kezelhetőbb, mint valaha, a kész művek feltöltése gyakorlatilag egyetlen gombnyomással végbe megy, ráadásul a játék elhagyása nélkül telepíthetőek.

A Creation Kit a játék 1.5-ös frissítésének a része, ami még béta. Ahhoz, hogy magadévá tedd, keresd meg a Fallout 4-et a steames könyvtáradban, majd nyomj egy jobb egérgombot, majd a beállításokon belül aktiváld a bétát. Ezután frissülni fog a játék.

A modok később konzolokon is elérhetőek lesznek. A tervek szerint májusban Xbox One-on, majd júniusban PS4-en is.

1.
1.
Hab
Végre jöhetnek majd az igazán jó modok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...