Uncharted 4 - repkednek a maximális pontszámok

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 10.
  • Videó
Link másolása
A mai napon végre boltokba került az Uncharted-sorozat záróakkordja, az Uncharted 4: A Thief's End, ami az eddig megjelent tesztek alapján az elődökhöz hasonlóan frenetikusra sikerült. A Sony erről készített most egy montázst.

Nathan Drake és Sully utoljára indulnak útnak, hogy kincsekre vadásszanak. Legújabb kalandjuk során Henry Avery kalózkapitány évek alatt zsákmányolt aranyát és drágaköveit szeretnék megkaparintani, és ahogy az eddig megjelent tesztekből látszik, ez az utolsó nagy utazás olyan jól sikerült, mint az előzőek.

A Sony és a Naughty Dog a legújabb, minden bizonnyal utolsó Uncharted 4: A Thief's End-videóban pedig ezekből az értékelésekből szemezget. Bár kétlem, hogy bárkit is meg kellene győzni arról, hogy a játéknak a bevásárlókosárban a helye.

Az Uncharted 4: A Thief's End a mai napon jelent meg, kizárólag PlayStation 4-re.

44.
44.
cannondale
GTA5 nekem jobban bejön. (nyitott pálya)
Azért itt mégis csak egy folyosón kell végig menni. Persze műfajon belül a legjobb játék ez tény.
6. pályán vagyok,pince,boroshordók között.
43.
43.
pucu9011
Történet vezetés szempontjából sokat fejlődött a game. Ezt szépen Átvettek a Last of Us-ból. A grafika az lehengerlő, pont a Madagaszkár pályán vagyok, direkt itt hagytam abba, hogy haveroknak is megmutassam milyen szép. :-D
42.
42.
felegyi
#41: Azért ha végigvitted az előzményeket, ne várj vele amíg le megy az ára... ez egy db-ig tartani fogja.
41.
41.
Őrnagy
Két hete ajándékba kaptam az előző részeket. Szépen végigviszem őket, addigra lemegy az új rész ára
39.
39.
Azeroth87
#37: Én nemrég fejeztem be a TR-t... Nagyon tetszett az is, de az U4 nagyon sok szempontból sokkal nagyobb élmény!
38.
38.
Vigohouse
Eddig kb 3-4 órát játszottam vele de nem találok szavakat. Egyszerűen fantasztikus ez a játék. Köszönöm Naughty Dog!!! Köszönöm!!!
37.
37.
Yanez
Eddig csak két órám van benne, de az állam ment a francba! :D Nem gondoltam volna, hogy az előbbi négy UC után a grafikán kivül még meg tud lepni a sorozat. A játékba akkora lelket öntöttek, hogy ilyet még nemigen láttam. Ilyen részletesen megtervezni mindent, beszarás! Na és a sztori meg a "színészi játék"? Páratlan! Úgy van megrendezve az egész, hogy percről percre egyre izgalmasabb! Nálam tuti GoTY! Csak azt sajnálom, hogy nem játszhattam előbb az utóbbi TR-el, mert ezekután biztos vagyok benne, hogy annyira tuti nem fog lenyűgözni.
36.
36.
Seggeszkexkluzív
Én ha megveszem az UC4 inkább a köztes megoldást választom.

https://www.youtube.com/watch?v=nct77zoyeb0
35.
35.
Henry82
#26: En meg pc-skent erzem magam atverve, par honapja vettem egy jobbfajta gtx 970-et majdnem 300 fontert, erre majus elejen bejelenti az nvidia, hogy majus vegen (!!!) jon a kov genercio, kb ezert a penzert par het mulva vehettem volna 1070-et, ami kb a titan teljesitmenyet tudja. Hat kapjak be hogy nem szoltak elobb. Hogy a hirhez is szoljak, nem szoktak erdekelni a konzol exluzivok, de ez a jatek baromi jonak tunik, sajnalom hogy lemaradok rola(nomeg a las of us-rol)
34.
34.
felegyi
Holnap jön a Special E., állítólag ma adták át a futárnak... nem mondtam még le, mivel így is úgy is csak hétvégén lesz időm rá.
33.
33.
PaprikaJancsi
#25: Szerintem mintha 8-at (de már fogalmam sincs), 7-et a Until Dawn-ra mondtam.
32.
32.
szakallaskan
Megérdemli a pontszámokat ez a csodálatos játék!
31.
31.
patka21991
#19: Nem értem, hogy miért idegeskedsz, olyanon, amiről hivatalos forrás még nem jött. :)
Ha lesz Neo, akkor azt szerintem a VR-ra fejlesztik, hogy tudja a szükséges fps számot tűrhető grafikával és megfelelő felbontással. És szerintem ennyit fog takarni a Neó mód. Nem fog jobb grafikát, meg nagyobb felbontástd adni TV-n, hanem csak a VR szemüveges módot aktiválja. Persze ez csak azén tippem, mivel még tényleg nem jött hivatalos Sony kommentár a Neóról.
Szerintem ez a neó amúgy 170-200 ezer forint körüli áron fog mozogni.

U.i.: amikor kidobod az ablakon a ps-t, kérlek írj címet, mert akkor inkább elviszem ingyen, mint h egy roncs legyen belőle. Nekem még úgy sincs ps4-em, jól jönne már :)
30.
30.
Caleon
#24: A már megvett PS4-es játékok ingyenes frissítést kapnak NEO-ra (már amelyik kap).
29.
29.
Seggeszkexkluzív
#24: Remélem nem lesz igazad. Ahogy a ps4-re jött a ps3 remastered hadjárat úgy jön neora a ps4 remastered sorozat, pesze jó hogy ezekkel is lehet játszani majd, de ezzel megint nem lesznek új címek.
28.
28.
A Pulyka
Egesz nap csapattuk a haverral, es jopar jelenetnel az alkapcsunkat kerestuk a foldon. Furcsa volt viszont, hogy az elso 3 oraban alig kellett elsutnunk a fegyvert, de amikor harcra kerult a sor, hat ocsem, olyan durva jol osszehoztak a harcokat, hogy orom volt meghallni benne, csakhogy ujra kezdhessuk a csatat :D A rombolhatosagra olyan reszletesen odafigyeltek, hogy barmibe losz bele, darabok repulnek ki belole, legyen az egy szikla, vagy egy egyszeru asztal. Az ellenfelek is jobban taktikaznak, es vegre nem csak az utolso talalatra reagalnak. Tarsaink MI-ja is sokat fejlodott, gyakran egyszerre utottunk egy ellenfelet :D A graple hook is nagyon jo otlet lett, baromi latvanyos tamadasokat lehet vele osszehozni.
Osszessegeben azt kaptam amit vartam. Uncharted eseteben a maximumot :) Must have cucc
26.
26.
Vito01Zoli
#21: Ha meglèpi a sony akkor szerintem èn is itt kötök majd ki.
Nem vagyok game-er. Sokszor csak hètvègèn jàtszok ha szar idő van... de ennek ellenère is màr most ùgy èrzem (ha tènyleg jön), hogy àt vagyok b.....va. nem kicsit, nagyon.
25.
25.
Yanez
#23: Mennyit is josoltal anno az UC4-nek, 7 pontot? :)
24.
24.
Vito01Zoli
#20: Ha igazak a pletykàk akkor màr ezèv oktòberben jön a neo..... pont akkor lesz 1èves a konzolom.

Legyen. Kijön a neo, a ps4-et felrakom ebay-re. Meg lennèk lepve ha csak 300eurot is fognak adni èrte. (Nekem fehèr van) .

Plusz, ha akarja az ember ha nem.... de mi van akkor ha az eddig ps4-re megjelent jàtèkok kijönnek kb pc ultra szintű grafikàval? Kezdjem el megint vàsàrolgatni őket?
Jò ha őszinte akarok lenni magamhoz akkor a Wichert, Bloodborne, (igen igen igen tudom hogy trè de nekem nagyon adja a ....) a tomb raider... dying light...... ès talàn mèg 2-3jàtèk amire beruhàznèk. A többi meg "le van ......" , szebb grafiàèrt nem fogom mègegyszer megvenni.
A tv-m 4k samsung, szòval lenne "èrtelme" deeeeee bekaphatja akkor a sony. Nem ezèrt vettem konzolt.
23.
23.
PaprikaJancsi
Grat a Sonynak, jól összehozza ezt az első fél évet ;)
Először a Ratchet most meg ez.
22.
22.
dzsiádzsó
Ps1 és Ps2 után Xbox 360-ra váltottam, sose bántam meg, sokkal erősebb címek, jobban optimalizált multiplatform játékok miatt, később volt nálam PS3 is de nem nagyon nyúztam, nagy csalódás volt, de pl. pont Last of Us jött be nagyon. UC-nek nem voltam annyira nagy rajongója, de kétségtelen jó játékok voltak.
Most viszont azt látom a Ps4 messze jobb az Xbox 1-nél, ez már nem csak grafikára értendő, egyszerűen nincs cím X-re, ami van nagyon megosztó GoW, QB, az meg már rég egyértelmű, hogy Forza meg Halo-val nekem nem szúrják ki a szemem.
Remélem ez a játék egy sztenderdet felállít, mert nagyon nagy szükség lenne ebbe az okádék pénzlehúzó fostalicska játékiparágba, amitől 2013 óta hányok...
21.
21.
Azeroth87
#19: Én részben ennek köszönhetően vettem egy gaming pc-t 2 hónapja. Nem fogok én sem konzolokat cserélgetni.... és mert brutálisan szép pc-n minden játék. A Witcher 3-al ps4-en játszottam, majd megvettem pc-re is. Ultán: elképesztő.

Egyénként ps színvonallal nézve gyönyörű az Uncharted 4, de a gaming pc után amikor hónapok óta (még a pc vásárlás előtt) sem kapcsoltam már be a ps-t egyáltalán - és most a pc után - azért látom a különbséget - a pc javára természetesen. Kár, hogy ezt pc-n ultrán nem tudom kipróbálni.

Ezt a jétekot vártam, ha kijátszottam a ps-t el is fogom adni.
20.
20.
Caleon
#19: Azért ha veszel egy újat és eladod a régit, nem lesz akkora bukó. A Neo mikor jön ki? Idén még egyáltalán? Ki tudja. Carpe diem.
19.
19.
Vito01Zoli
#15: Nekem is, nem ìgy èrtettem. Csak mikor tavaly oktòberben megvettem a ps4-et hozzà a Witcher-t BORITÒ alapjàn (fingom se volt a jàtèkròl) ès kipròbàltam, a grafikàtòl le esett az àllam. Alig 2hònapja volt "szerencsèm" pc-n kipròbàlni...... tàtva maradt a szàm annyival szebb.
Èn is azèrt vettem konzolt mert èn kis hiù ùgy gondoltam ez minimum 5èvig marad. Erre kb 8hònapos a konzolom ès elvileg màr jön is a "neo"??? Erre èrtettem ha ezt a sony meglèpi akkor a meglèvő ps4- em dobom ki az ablakom ès inkàbb pc-re beruhàzok.
Ha igaz akkor kb 1èves lesz a ps4-em amikor a neo megjeleneik, amit vettem 400euroèrt, ès egy èv elteltèvel megint "vegyek" kb 400-500euroèrt egy jobbat. Meg a ........ .. nem azèrt mert ezzel nem vagyok elègedett, egèsz egyszerűen azèrt mert rà fogjàk az embert "kènyszerìteni hogy vegye meg a "jobbat".
15.
15.
Chelseafan1989
#8: akkor úgy írom hogy a PS4-es Witcher 3 grafikája is nagyon szép és elegendő szerintem.
szóval nem tudom hová az erősebb konzol.
én nem szívesen cserélném le a ps4-t 2 és fél év után azért hogy kicsit jobban nézzen ki.
lassan ez is olyan lesz mint a telefon évente kiadnak egy újat kicsit jobb kamerával meg kicsit jobb procival,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...