Újabb gameplay jelenetek a Final Fantasy XV-ből

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 18.
  • Videó
Link másolása
Két új videót is kaptunk a Final Fantasy következő részéből, emellett kiderült, hogy mik a tervei a Square Enixnek az idei E3-ra. Az biztos, hogy konferenciát nem fognak tartani a japánok.

Kezdjük a videókkal! Az első kedvcsinálót az IGN szállította, és abba enged betekintést, hogy miként festenek a harcok a játék későbbi részeinél, amikor már Noctis fejlettebb támadásokat és varázslatokat tud elsütni:

A második látnivaló egy hivatalos előzetes, erre is érdemes vetni egy pillantást: az andalító háttérzenével megtámogatott felvétel a játék helyszíneit mutatja be.

A Final Fantasy XV szeptember 30-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

Idén nem konferenciázik a Square Enix

Nem, a Square Enix nem hagyja ki az E3-at, viszont a tavalyi év kínos konferenciázását nem fogja megismételni a kiadó. A Square Enix Presents című élő streamjük visszatér azonban, és több játszható játékot is visznek magukkal: ezek között a Deus Ex: Mankind Divided, a Hitman, a Just Cause 3, a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, az I Am Setsuna, a The Turing Test és a Black the Fall biztosan ott lesz.

Furcsa, de a Final Fantasy XV-öt egyelőre nem említette a cég.

9.
9.
arcadia
#7: Pixelhegyek és baltával faragott karakterek:) igen és mégis 300 óra! Ezt az érzést a mai játékok már valahogy képtelenek hozni (vagy csak mi lettünk "nagyok") egy két kivétellel pl dark souls. Bármilyen is lesz ez a 15. természetesen első napos vétel nálam is márcsak tiszteletből és fanatizmusból is..:) jó lesz ez.
8.
8.
Hab
#7: Ezzel én is így vagyok, igaz pc-n toltam a VII-et. XIII volt a mélypont, azt próbáltam még xbox-on. 11 óra játék után feladtam, annyira unalmas volt.
7.
7.
Winter
Engem meggyőzött a demo. Szép lesz és jó.
Ha valaki emlékszik: PS1 - FFVII - pixelhegyek - 200-300 óra játék.
Na, azóta nem jött be nekem egy FF sem. Ez viszont tetszik!
Első napos vétel lesz. :D
5.
5.
azureknight0715
Valahogy nem jön át az ff érzés, pedig az anó az első 2 trailer rendesen odabaszott. Lehet elkéne gondolkodniuk a remasterekben ha már ff-hoz hű játékot nemigen tudnak csinálni, márha érdemes megkockáztatni, mert nemigen akarja senki sem hogy esetlegesen egy VII,VIII,X. remaster elrontsa azt ami régen megmaradt bennünk. Na majd meglátjuk a VII-el mihez fognak kezdeni de ha ez a részük bukás lesz akkor nem várhatunk túl sok jót. Nem kéne veszni hagyni ezt a sok éven át kitartó címet ami egykor a egyik legjobb játéksorozat volt.
2.
2.
godach
Tényleg kegyetlen....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...