Paragon - hónap végén jön a publikus béta

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 19.
  • Hír
Link másolása
Május végén mindenki számára kipróbálható lesz az Epic fejlesztésében készülő Paragon bétája. Ha unod a DotA-t vagy a League of Legendset és szeretnél egy új, friss MOBA-t kipróbálni, akkor most itt a remek lehetőség.

A hónap elején egyszer már kipróbálható volt a Paragon nyílt bétája, az Epic viszont jövő héten újabb publikus körrel kedveskedik a rajongóknak. A mostani teszt május 26-án veszi kezdetét és egészen négy napon át fog tartani, így csak május 30-án áll vissza zárt bétára a játék.

Habár a Paragon free-to-play modellben működik majd, meg is vásárolhatjuk. Lesz egy kezdőcsomag, ami 20 dollárba fog kerülni, de természetesen beruházhatunk drágább csomagokba is, mint például a 60 dolláros Challanger vagy a 100 dolláros Master Packbe. Ezek bónusz külsőket, kinyitható extra elemeket és boostokat tartalmaznak.

Ha szeretnél részt venni a nyílt bétában, regisztrálj ezen az oldalon.

4.
4.
Kreto
Nem próbáltam mióta gyorsítottak a mozgáson. Lehet most adok neki még 1 lehetőséget.
3.
3.
Na akkor vegre idot szakitok ra es kiprobalom. Nem vagyok a zsaner nagy kedveloje, de tps nezet miatt megprobalom.
2.
2.
Gumiember
Számomra sokkal jobban bejött mint a Smite! Várom, hogy újra nyílt legyen! Lehet be is ruházok egy kezdőbe! A baj az volt hogy melóztam a legutóbbi nyílt bétán de mikor tehettem nem álltam fel mellőle :)
1.
1.
Vártam nagyon, de abszolút nem fogott meg. Marad a Smite.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...