The Witcher 3 - meseszép képeken az új kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 21.
  • Képek
Link másolása
Nem sok olyan játék létezik, ahol a screenshotok meg tudnak lepni bennünket, de a The Witcher 3: Blood and Wine egyértelműen közéjük tartozik. Az állóképeken is meseszépen fest az új kiegészítő.

Mostanában sokat hallottunk a The Witcher 3: Blood and Wine-ról, legutóbb egy olyan videót mutattunk nektek, amely Touissant atmoszférájából adott némi ízelítőt. Ha azt már láttátok, következzen néhány új screenshot, döbbenetes látványban lesz részünk, az már biztos:


A kiegészítő május 31-én élesedik PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

6.
6.
andras1004
#5: egyreszt igazat adok neked de ez nezopont kerdese van akit zavar van akit nem. engem zavar. en csak azt kifogasoltam mert irnak egy ajanlott gepigenyt hogy aztan utolag kideruljon hogy az sem eleg
5.
5.
Danikika94
#4: Bocsi a stílusom miatt de ki a faszt érdekel a szaros stabil 60FPS? Verjem bele a faszo ma sok FPS huszár gyökérbe. Miattuk szar a játékok 80%-a mert nem kell jó történet hanem elég a sok fasznak annyi hogy meglegyen a 60FPS-ük amivel aztán majd mehet a recskamatyi. Az hogy milyen a játék azt már pont leszarják ÉS EZ BAJ!!! Engem nem érdekel hogy nem stabil az a szájba kurt FPS ha a játék élményileg és tartalmilag valami kibaszott jó! :D Még mielött jönne a májerkedés nem nem vagyok konzolos hanem PC-s de akkor is telibe lefosom az FPS-t ha a játék le tud kötni és beszippant! Mass Effecteket olyan 25-30FPS-el toltam és izgatott? Elhánytam magam tőle? NEM!!! Miért nem? Mert a játéknak volt kontentje volt egy olyan története amibe bele tudtam magam élni ami beszippantott! Legtöbb mai játékból ez az ami hiányzik. Sajnos. Witcher 2-t is élveztem a maga 30FPS-el amire képes volt a gépem és egyáltalán nem sajnálom hogy nem tudtam közben a faszomat verni a 60FPS-re! :D
4.
4.
andras1004
Sokszor ha az ajanlott gepigenyed meg is van akkor sem tartja a jatek a stabil 60 fps. Ahoz hogy valojaban neked STABIL 60 feps legyen neked valojaban kozel 1.millio forintos geppre lenne szukseged. [lasd az uj tomb raider . AC Unity stb stb stb]- na mostmar mindezek utan nehez elhinni azt hogy itten az eges nem a penz kicsikarasarol szol .
3.
3.
andras1004
Na meg akkor meg nem beszeltunk a tulzottan magas,eroltetetten felfujt gepigenyekrol hardver kovetelmenyekrol. Talan ezert is a kiadok es nem a fejlesztok a hibasak ?
2.
2.
andras1004
Valaki meg tudna-e mondani nekem hogyha ezek a jatekkeszitok kepesek ilyen munkat vegezni [ ertem ezt a jatek minosegere , pc -re valo optimalizatsagara stb. ]- azt hogy a tobbi regi ,hirneves reg befutott jatekkeszitok az utobbi evekben miert adnak ki ,es hogy nem szegyelnek olyan optimalizalatlan mocsadekokat piacra dobni mint ahogy szamtalanszor mar megtettek ??????? -miert tortenik mindez ??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...