Már készül a SpellForce 3

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszú évek után végre visszatér az egyik legjobb RTS/RPG hibrid. A Nordic Games bejelentette, hogy a SpellForce 3 még idén napvilágot lát kizárólag PC-n. Megjöttek az első képek!

A készítők ígérete szerint a SpellForce 3 a két műfaj legjobb elemeit mixeli, pont úgy, ahogy azt az előző részekben tapasztaltuk. A történet a SpellForce: The Order of Dawn eseményei előtt játszódik, szóval egy előzménnyel lesz dolgunk Eo gazdag fantasy világában. Több mint 30 órás egyjátékos kampánnyal vértezik fel az RTS/RPG hibridet.

Hősünket ismét a nulláról alkothatjuk meg, akit aztán a kampány során fejleszthetünk. Megannyi változatos küldetés és felfedeznivaló vár ránk, de nem kell egyedül nekivágni a kalandnak. Akár három karakter is összefoghat a gonosz megfékezéséhez. Nyersanyagokat is gyűjtenünk kell a siker érdekében, a források terjesztése és elosztása mechanikusan történik, a szállítást kocsik végzik. Nekünk kell eldöntenünk, hogy az egyes szektorokban mit építünk.

Hadseregünk menedzselése összetett folyamat, különböző stratégiai döntésekkel irányíthatjuk egységeinket az adott terepviszonyoknak megfelelően. Multiplayert is kapunk: kooperatív és versus játékmódokkal vértezik fel a játékot.


A SpellForce 3 idén jelenik meg PC-re, és az E3-on már játszható formában lesz jelen.

13.
13.
mocs4k
#8: Rákérdeztem a magyar lokalizációra.
Általánosságban minden nyelvre való lefordítás lehetséges, de mindig az érdeklődéstől függ a dolog.

Említettem, hogy az első két résznek volt unoffical fordítása, elméletileg ha más nem, egy unoffical fordítást végző csoportal együttműködhet a cég.
12.
12.
leviske
Remélem a sok zöld ellenére megmaradnak az elfek jégtornyai. Vagy azok már a második részben sem voltak benne?
10.
10.
crytek
#9: És a megjelenés után lehetne róla szó?
8.
8.
mocs4k
#7: Rákérdezek majd, hogy mi a helyzet a magyar felirattal.
7.
7.
crytek
#4: Felkereshetnétek valami magyarító brigádot a magyar felirat végett. Nem volna rossz ha magyar felirat is lenne benne
5.
5.
mocs4k
#4: Mondjuk a steam page-en is pont ezek vannak, szal egy szavam se lehet...
4.
4.
mocs4k
Ezek nagyon régi képek amúgy.

Már Steam oldalunk is van, meg ennél egy kicsit több publikus infó :)

Én február közepétől vagyok a cégnél, mint (kezdő) engine programozó. Amúgy rajtam kívül van még két magyar, ők régebb óta ott vannak :)
3.
3.
crytek
2.
2.
Chrysh
A régiek milyen jónak számítanak?
1.
1.
crytek
Übercsászár, várom mint az állat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...