No Man's Sky - rosszul viselik a rajongók a csúszást

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 30.
  • Hír
Link másolása
És akkor még finomak voltunk: nemcsak a Hello Games vezetője, de a No Man's Sky késését megszellőztető Kotaku újságírója is halálos fenyegetéseket kapott az elmúlt héten.

Viszonylag eseménytelenül indul ez a hét, úgyhogy időszerűnek láttuk felmelegíteni Blikkapocs rovatunkat. Történetünk főszereplője a No Man's Sky, amiről a múlt héten kiderült, hogy nem fog elkészülni júniusra, és csak a nyár utolsó hónapjában, augusztus 10-én veheti be a PC-ket és PS4-eket. (Már ha.)

A No Man's Sky körüli felhajtás azonban láthatóan egészen új szinteket súrol, ugyanis a Hello Games és a csúszást eredetileg megszellőztető Kotaku is halálos fenyegetéseket kapott az elmúlt napokban - ezek szerint néhányan nem viselik túl jól, hogy nem kapják meg időben a játékukat.

A Hellót vezető Sean Murray mindenesetre viccesen vette el az élét a történteknek, a Twitterén azt írta, hogy "aggodalomra semmi ok, az irodájuk már úgy néz ki, mint a Reszkessetek, betörők! háza".

9.
9.
Naridar
Ha a késést januárban, vagy akár márciusban jelentik be, az egy dolog, de 3 és fél héttel a megjelenés előtt egy ilyen nagy mértékű csúszást bedobni (ideálisan egy késés nem lehet több, mint a megjelenésig hátralévő idő 50%-a, ez itt most 200%), az egyszerűen hozzá nem értésre vall. Ráadásul felvetődött, hogy a Sony "rendelte el" a későbbi megjelenést a PSVR miatt, ami minimum még egy csúszást jelentene - ne legyenek látnokiak a szavaim.
7.
7.
#1: De ennyire? Ez az egyik legnagyobb lutri a vilagon most, erre meg 1Ft-ban se mernek fogadni hogy jo lesz-e? :-)
6.
6.
markoci555
Csak nekem jön le ironikusan az a szöveg?
5.
5.
Juha
#3: Naptejjel nagyon sz*r a szalonna...

Egyébként ez éppen jó kis piackutatási manőver, most majd bejelentik, hogy dehogy késik, csak valaki kitalálta az egészet...
4.
4.
Rezsidémon
Akinek ennyi esze van, az inkább fogjon 2 kavicsot és azokkal játsszon valamit.
3.
3.
frankdelgado
Legalàbb a sok kis függő nyomi kimerészkedik nyàron a napra. A Hello games helyében felhivnàm a figyelmüket hogy itt a nyàr, jàték helyett lehet strandolni este meg szalonnàt sütni. Csak hasznàljanak naptejet, nehogy a fotonok kàrt tegyenek zsenge kis testükben....
2.
2.
SLi
"halálos fenyegetés"
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

"instead of visiting London later this month, i think I'll come by and say hi to you and fuck you up."
1.
1.
maktub
Minden rosszban van valami jó: ezek szerint vannak, akiket tényleg érdekel ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...