Battlefield: Hardline - ingyenes a Getaway DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 1.
  • Hír
Link másolása
Az EA két címet is ingyen ad mostanság. Az Origin On the House programjának keretében a 2000-ben megjelent akció-RPG-re, a Noxra csaphatunk le, illetve a Battlefield: Hardline DLC-jéért sem kell fizetnünk.

Az EA továbbra is ingyenes játékokat osztogat az Origin On the House programjának keretében. Ezúttal a Noxra csaphatunk le - az akció-RPG eredetileg 2000-ben jelent meg a Command & Conquert is elkövető Westwood Studios fejlesztésében. A single kampányban egy harcost, mágust vagy egy bűvészt irányíthatunk, de akár multizhatunk is. A kézzel rajzolt hátterekkel operáló grafikának is megvan a maga szépsége.

A másik címünk a Battlefield: Hardline Getaway DLC-je, amely nem csak PC-n, hanem konzolokon is ingyenes lett. A csomaggal négy új térképet (Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge és Diversion) kapunk, valamint élesedik a Capture the Flag játékmód is a szokásos új fegyverek és járművek mellett.

Ha nincs meg az alapjáték, de EA vagy Origin Access előfizető vagy, akkor is lecsaphatsz a DLC-re.

3.
3.
zsocc-nrg
Ja és a Black & White 1-2-ről majdnem megfeledkeztem pedig szvsz az egyik legjobb játék ami valaha készült (jöhetne szerkesztés gomb...)
2.
2.
zsocc-nrg
Ez nagyon jó, eddig a Nox fenn se volt az Origin áruházában. Ha az NFS Underground 1-2 és a klasszikus American McGee's Alice is elérhetővé válik valamikor a jövőben akkor az örömöm teljes lesz :)
1.
1.
mojohnny
A jó öreg Nox...emlékszem, hogy a Diablo 2 előtt jelent meg egy évvel és nagy vetélytársnak tartották. Aztán végül nem ütött akkorát, mint a Dio2, de kellemes történetével és gyors játékmenetével kellemes perceket tudott szerezni. Aki még nem próbálta, annak hajrá! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...