Így parádézik BB-8 az új LEGO Star Warsban

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 4.
  • Videó
Link másolása
Már csak néhány hét van hátra a LEGO Star Wars: The Force Awakens premierjéig, így ne lepődjünk meg, hogy egyre többet látjuk mozgásban a játékot. Ezúttal mindenki kedvenc droidjával, BB-8-tel ismerkedhetünk meg.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens legújabb előzetesének középpontjában BB-8 áll: bizony, a derék gömbtestű droidot is irányíthatjuk a játékban, sőt még tucatnyi más karaktert is.  Ám az anyag nem ezért érdekes, hiszen számos olyan küldetést tartalmaz majd, amely Az ébredő Erő előzményeivel ismerteti meg a játékosokat.

A játék június 28-án landol PC-n, 3DS-en, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on, Xbox One-on, Vitán és Wii U-n.

6.
6.
PrimYaz00
#5: Köszönjük megmondó kapitány, más aranyköpés esetleg unalmas napjaidban?
5.
5.
PaprikaJancsi
#1: Ha zavar akkor ne nézd! Probléma megoldva ;)
4.
4.
RangerFox
Hm az utóbbi években a lego jurrassic world, a lego marvel avangers, na meg a lego movie the videogame érdekelt. Most ez is nagyon felkeltette az érdeklődésemet, nagyon várom.
3.
3.
Futu-Retro
A játékkal majd teszek egy próbát, bár szerintem nem fog olyan élvezetes kalandokkal kecsegtetni, mint a Lego Star Wars II: The Original Trilogy, viszont BB-8 cukimukisága a kezdetektől fogva irritál.
2.
2.
Gykrizsi
Én várom. Szeretem a lego játékokat, de megvárom, mig leértékelik őket. Ezt viszont most beszerzem, mivel imádom a Star Wars-t.
1.
1.
PrimYaz00
Sok lesz már 1 legójátékhoz képest a reklám...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...