E3 2016: Új Pip-Boy-kiadást kap a Fallout 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Fallout 4 első Pip-Boy-kiadását tavaly gyorsan elkapkodták, de a Bethesda ma bejelentette az új verziót, a 350 dolláros Deluxe Bluetooth Editiont, amiből csak 5 ezer darab készül. Nézzük meg közelebbről!

Ha egy okosabb és drágább Pip-Boy-kiadásra vágysz, akkor a Bethesda bejelentésének tuti, hogy örülni fogsz. A novemberben érkező Pip-Boy: Deluxe Bluetooth Edition 350 dollárt kóstál és csak 5 ezer darab készül belőle - tippre ezt is gyorsan el fogják kapkodni.

A kütyü beépített képernyővel, saját hardverrel és szoftverrel jön, amit Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosíthatunk a telefonunkhoz vagy a tabletünkhöz. A segítségével hívásokat fogadhatunk és indíthatunk, hozzáférhetünk a névjegyekhez, a szöveges üzenetekhez és az audiofájlokhoz. Magyarán a Pip-Boyunk semmilyen formában nem kötődik a játékhoz, nem tudunk rajta statisztikákat nézegetni és így tovább.

Ja, és még ébresztőóraként is használhatjuk az amúgy bitang jól kinéző Pip-Boyt. Egyetlen probléma, hogy Észak-Amerikán és Ausztrálián kívül nem szállítanak belőle.

Képek:

4.
4.
Yami
Ez ugyan az a gagyi műanyag ház, mint amivel az első kiadás jött, csak most a telefon helyére beraktak egy kijelzőt.
3.
3.
Hab
#2: A játék nekem nagyon bejön, már 300 órám van benne. Messze nem hibátlan persze, de melyik az.
2.
2.
CitromH
1.
1.
Hab
Sajnos szánalmas volt a Pipboy minősége, eddig legrosszabb gyűjtői kiadás amit vettem :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...