E3 2016: Mozgásban a Tekken 7 PC-verziója

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 15.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy már tudjuk, multiplatform lesz a Tekken hetedik része, ráadásul nem is kell rá sokat várni, nézzünk meg egy 11 perces gameplay videót a PC-s változatból! Alisát, Kazuyát, Akumát és Heihachit is láthatjuk bunyó közben.

A Microsoft konferenciáján láthattuk először mozgásban a Tekken 7 konzolos változatát, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik 2017 elején. A GameSpot gameplay videója a számítógépes változatot mutatja be - talán érdekel benneteket:

17.
17.
godach
#14: Van akinek hányingere van a cell shadedtől. Én sem preferálom annyira :/
14.
14.
skyzero
Mondjuk a grafikát nem értem miért szidják.
11.
11.
Yonkou
Ilyen szar minőségű bemutató videót is rég láttam már. És itt még is vannak olyanok, akik a grafikát merik szidni egy ilyen videó láttán :D Legalább annyira nevetséges, mint a videó minősége.
10.
10.
dcba
Orulok, h nem csak en mondom azt, h egy rakas szar ez. Komolyan a Tekken minden resze tok ugyanaz a 3 ota. Az 5os reszig azt mondtam, h legalabb a grafika kurva jo, de a 6 mar semmi extra nem volt, ez meg mintha meg azoktol is rondabb lenne es kb tok ugyanaz mint az eddigiek. A Mortal azert rendszeresen valtozik es fejlodik, mig ez a retek semmit.

Tekken fanok johettek ram anyazni nyugodtan, nem banom, de sztem ez akkor is gaz, amit osszebarmoltak ide.
9.
9.
Dízel
Érdekes, kijön nagy nehezen egy exlusive cim pc-re, de persze h. egy olyan cim jön ami egy nagy kalap szar lett! Nem vagyok grafika fan, de ezt a szintet a Mobilos gamek is tudjak...
És akkor majd azt mondjak azért nem portolnak exlusive cimeket pc-re mert nem fogynak!... persze, mert nem ilyen vackokat kell portolni. Amugy a Tekkennel nem lenne gond, de ez a rész... ez a japán manga metál zene mindig kikészitett.. a grafika ocsmány, a harc nevetséges.
8.
8.
tolgyesiak
Szánalmas! Tekken 3 óta ugyan az a mozgás ugyan azok a bevitt ütések semmi fejlődés mozgásban.. Ráhúztak egy új textúrát kicsit kiszínezték és annyi.. Ha játszottál a régebbi részekkel akármelyikkel akkor láttál mindent. Max a nevek meg a karakter kinézetek változtak..slussz
6.
6.
crytek
5.
5.
skyzero
Csoda,hogy egyáltalán megjelenik pécére.
4.
4.
Ez valami játéktermi verzió? Az MK odavissza megalázza.
3.
3.
aordog
hmm. most vagy a video gyenge vagy a game...de itt valami furi.
2.
2.
Tokodboy
Vajon konzolokon is ilyen szarul néz ki?
1.
1.
crytek
Pff ezért van oda valaki? Kb kapott egy új skint a Steet Fighter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...