E3 2016: Közel fél óra a Sniper Elite 4-gyel

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 15.
  • Videó
Link másolása
Idén már egyetlen mesterlövészes címmel sem játszhatunk, de most legalább hosszabban is belenézhetünk az egyikbe. Az Eurogamer jóvoltából 27 percig mozog az Olaszországban játszódó Sniper Elite 4.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén már ne számítsuk a Sniper Elite 4-re, hiszen a Rebellion alkotása csak 2017. február 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Szerencsére a fejlesztők nem mérték szűken a látnivalókat az idei E3-on, így az Eurogamer jóvoltából közel fél órán át mozog a játék.

A negyedik rész az itáliai hadszíntéren játszódik, a videóban főhősünk, Karl Fairburne a Viaduct nevű pályán oszt ki néhány golyót. A becsapódó lövedék elég durván roncsolja a katonák szöveteit.

A felvétel a PS4-es verzió alapján készült.

8.
8.
Buggy
#4: Azért az AI-n lehetne nagyon sokat csiszolni, sőt sokkal inkább azon, mint a grafikán , amúgy minden más rendben van a játékkal :)
7.
7.
Arbor
#6: Vmi OSS ügynök vagy mi. Lehet pont azért őt küldték mert tud mindent róluk :D
6.
6.
Chullent
Azért az érdekes , hogy amikor megjelöl valakit akkor kiad pár érdekességet is az illetőről : neve, foglalkozása... Mi van a távcsőben? Facebook alkalmazás vagy mi?? Nem hinném, hogy az összes krautot ismerte volna főhősünk. :-)
5.
5.
Neo1989
A játék az jó csak a videós olyan béna h díjat érdemelne. Nem elég h a hídról nem kapta ki őket de még a dinamit mellé is odasétál.
4.
4.
DON GONDOCS
#3: A helyszínen kívűl télleg semmi nem változat, de szinte már olyan tökéletes a gameplay hogy nagyon min nem tudnak változtatni.
3.
3.
atesz89
Jónak néz ki , viszont mintha romolott volna a grafika a v2 és a 3-hoz képest. Bár ott az a nagy alpha felirat remélem szebb lesz még. De érdekes pl az xp feliratoknál teljesen megegyeznek a színek a sniper 3-ével. Lehet hogy ez a Sniper Elite 3 v2? :D Vagy a Sniper Elite 3,5 új helyszínen?
2.
2.
crytek
Grafikára tehetnének még 5-6 évet mert ez így gyenge!
1.
1.
Vigohouse
Jöhet bármikor,mert kell!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...