Battlefleet Gothic: Armada - jönnek az űrgárdisták

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 19.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten kiegészül a Battlefleet Gothic: Armada, a kedden megjelenő DLC az űrgárdistákat adja hozzá a stratégiához. A legjobb, hogy ha már megvan a játék, még fizetned sem kell értük.

A Battlefleet Gothic: Armadát mi nagyon megkedveltük, úgyhogy csak örülni tudunk az űrgárdisták DLC-jének, amely június 21-én jelenik meg és ingyenes lesz az úgynevezett Early Adopter Edition vásárlóinak: lényegében ezt a kiadást kapja meg mindenki, aki már megvette, vagy június 21-ig megveszi a játékot.

Az emberiség génmódosított harcosai alaposan felpáncélozott hajókkal indulnak csatába, és kifejezetten jók a közelharcban. A kiegészítő öt rendházat vonultat majd fel, az Ultramarines, a Space Wolves, a Blood Angels, a Dark Angels és az Imperial Fists is játszható lesz a multiplayer módban.

Az early adopterek egyébként a tauk frakcióját is ajándékba kapják majd, egyébként pedig mindkét DLC 7-7 euró lesz.

3.
3.
erasmus
Earlyben megvettem, hogy majd jókat multizunk. Nyomtam párat gép ellen, pár 1-1-et, aztán kiderült hogy nem lehet baráttal játszani 2v2-t csak random idegennel. Ez volt az eddigi legrosszabb vételem. Azóta be se léptem ,ezt javították már, vagy el voltak foglalva a dlc-k készítésével?
2.
2.
Drazhar
#1: Magyar pénztárcának gyilkos árazások ezek, viszont mivel hálaég a kiadóknak is azonnal kell a profit, így ha vársz fél évet, vagy picit többet töredékéért megkapod, mert nagyon hamar zuhannak az árak. (egy példa: a dobozos Doom 1 hónappal a megjelenés után(!!!) már kétharmad áron kapható)
1.
1.
Horunwar
Elég elszomorító ez DLC hullám, mivel csak ősztől tervezek gépet váltani ami el is vinné a játékot és így még több pénzt kell majd kicsengetni a Teljes játékért.. Gondolom a most érkező frakciók mellett még újabb DLC-k jönnek újabb frakciókkal, talán majd a GOTY editionre beruházom, mert ezt kissé lehúzásnak érzem, ugyan ez igaz a Total War Warhammerre is. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...