Az eredeti szinkrongárdával jön a Gwent-játék

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 26.
  • Hír
Link másolása
Még a fejlesztőket is meglepte, mennyi időt öltek a játékosok a Gwentbe, úgyhogy a számok láttán nem volt nehéz meghozni a döntést: ebből különálló játékot kell készíteni. Eddig ígéretesen fest a projekt.

Az előzetes pletykáknak megfelelően az E3-on bemutatkozott a Gwent: The Witcher Card Game, amely a The Witcher 3 népszerű kártyajátékát emeli ki az eredeti körítéséből, és teszi önállóan is játszhatóvá. A Gwent az ígéretek szerint skillalapú lesz, ráadásul a multiplayert több, egyenként 10 órás kampány egészíti majd ki.

Ahogy azt már megírtuk, a kampányok különálló sztoriszálakra koncentrálnak, és más-más főszereplőt vonultatnak fel. A GamesMaster magazin ráadásul azt is kiderítette a minap, hogy ezek a karakterek az eredeti szinkronhangjukon szólalnak meg, ami persze apróságnak tűnik, viszont biztos, hogy elégedettséggel tölti majd el a rajongókat.

"Geralt az Geralt" - mondta Benjamin Lee, a projekt vezetője. "Mindig ugyanazokat a szinkronhangokat használjuk, mert eléggé zavarná a játékosokat, ha Geralt hirtelen más hangján szólalna meg."

A Gwent: The Witcher Card Game PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, a bétatesztre már lehet is jelentkezni.

2.
2.
Mortis
remélem a lengyel hangokat is megtartják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...