Battlefield - átalakul a kezelőfelület

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 27.
  • Hír
Link másolása
Ősszel érkezik az első világháborúban játszódó Battlefield 1, a DICE pedig úgy döntött, ideje kicsit átalakítani a szokványos Battlefield-kezelőfelületet. A módosítás érinti a Battlefield 4-et és a Battlefield: Hardline-t is.

A DICE egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy hamarosan megújul a Battlefield-sorozat eddig ismert kezelőfelülete. A csapat szerint az új felület intuitív és központosított lesz, vagyis mindent sokkal egyszerűbb lesz elérni és megtalálni.

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy már azelőtt létrehozhatjuk barátainkkal a squadokat, mielőtt csatlakozunk egy játékhoz, így úgy vághatunk neki a küzdelmeknek, hogy már a játék kezdete óta együtt a csapat. A másik fontos újítás az úgynevezett "recommendation engine" lesz, ami lehetővé teszi, hogy a rajongók más játékosoknak ajánljanak pályákat vagy játékmódokat.

A módosításokat nem csak az októberben boltokba kerülő Battlefield 1 kapja meg, hanem a Battlefield 4 és a Battlefield: Hardline is.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

13.
13.
krissz70
#10: nekem nincs különösebb problémám, de azért jó lenne egy Ingame szerver kereső
12.
12.
zozo76hun
11.
11.
#10: Az is egy kellemes dolog valóban, bár a Battleloghoz semmi köze. Ha már a BC2-t hoztam példának, ott ilyen probléma sem volt. Pislogtál és már be is töltött a játék. :)
10.
10.
Grabowsky30+
Nekem se jött be ez a böngészős indítás! Azt nem mondanám, hogy használhatatlan, de lehetne jobb is, mondjuk az is igaz ez legyen a legnagyobb baj! Amit remélem megoldanak, ezt a borzalom hosszú töltési és csatlakozási (vagy ki tudja mit csinál percekig) időt picit lehetne rövidíteni! Sokszor előfordul, hogy mire betölt és csatlakozik véget ér a meccs!
9.
9.
LtK
#8: Szoval , ha te megveszel valamit, nem lehet rola negativ velemenyed?!
8.
8.
user101
Megvettétek így is nem ? Akkor nem értem a problémátokat ! :D
7.
7.
LtK
Ja persze semmi gond nincsl vele... inditsd az origint hogy inditsdl a jatekot ami bedob egy oldalra , hogy onnan induljon a jatek. Ja es ha szervert akarsz valtani lepj le, kilep a jatekbol es ujrainditja... fuck logic
6.
6.
De akár meg is tapsolhatjuk a srácokat, hogy az 5 éves felületükön végre lehet partit csinálni játékindítás előtt. Az ajánlásokat meg szvsz egyszerű üzenetben el lehet intézni.
5.
5.
#4: Pedig igaza van, az egész Battlelog egy kényelmetlen szar. Nem elég, hogy az Origint lenyomják az ember torkán, utána még az is fogadja az embert. BC2-ben még ingame ment minden, nem is volt vele gondja senkinek.
4.
4.
user101
Engem például roppant mód zavar a böngészőt indítás, pláne, hogy nem játszom a játékkal... Nyugodtan sétálgatok az információs sztrádán és hopp, jaj, véletlenül máris találtam egy Battlefield meccset. Micsoda veszély ! Erre nem is gondoltam eddig, de most már nagyon megijedtem... :P
3.
3.
gomba56
#1: Semmi gond nincs azzal, hogy a böngészőben van a szerverkeresés!
2.
2.
Dark_Temptation
#1: miért zavart az téged? semmi gond nem volt vele!
1.
1.
zozo76hun
kezdetnek pc-n elhagyhatnak a bongeszos inditast es magaba a jatekba epithetnek be a szerver keresest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...