Gears of War 4 - így csaphatunk le az előző részekre

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 30.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft végre tisztázta, hogy a leendő Gears of War 4-tulajok hogyan juthatnak hozzá a sorozat korábbi részeihez teljesen ingyen. Az már biztos, hogy nem szükséges előrendelni a címet.

Az idei E3-on jelentette be az új iterációt jegyző The Coalition, hogy a Gears of War 4 vásárlói a sorozat korábbi, Xbox 360-ra megjelent részeit is megkapják. Akkor még nem tudtuk, hogy az ajánlat pontosan hogyan működik, de a Microsoft most tisztázta a dolgot.

Tehát mindenki, aki megvette az Xbox One-os Gears of War 4-et (digitálisan vagy dobozosan) ingyen megkapja a Gears of Wart, a Gear of War 2-t, a Gears of War 3-at és a Gears of War: Judgmentet letölthető formában. Fontos tudni, hogy az ajánlat csak 2016 végéig érvényes, magyarán még idén nyélbe kell ütnünk a tranzakciót. Az előző részek a konzol a visszafelé kompatibilitása segítségével futtathatóak Xbox One-on.

A letöltésre jogosító tokeneket üzenetben kapjuk meg az Xbox Live-on, amiket hullámokban küld ki a Microsoft egy hónapon belül. Ha mind a négy részt le akarjuk rántani, ahhoz 32 GB szabad helyre lesz szükségünk.

A Gears of War 4 október 11-én érkezik Windows 10-re és Xbox One-ra.

8.
8.
BloodyDeath
Ez tényleg korrekt!! Úgy is már egy ideje gondolkodom, hogy jó lenne újra beszerezni, és végigjátszani az egészet. De ez így, ebben a formátumban elgondolkodtat, hogy megvegyem a Collectors Edition kiadást, mert így egyáltalán nem is tűnik olyan drágának.
7.
7.
mdr88
#5: Manapság, amikor egy-egy DLC-ért képesek elkérni egy teljes játék árát, Te tényleg azon vagy meghökkenve, hogy egy folytatás - ami nem egy DLC, hanem egy teljes értékű új játék - annyiba fog kerülni amennyibe???
Ugye nem haragszol meg, ha nem látom ebben a logikát?
6.
6.
#5: Mikor volt olyan, hogy egy folytatás ami teljes játék olcsóbb lett volna, csak mert folytatás?? Amúgy meg ha így se éri meg neked (5 játék 1 áráért) akkor szerintem veled van a baj :-D
5.
5.
Korrekt szerintem, bár ha zenei cd-t nem adnak mellé nekem még így se éri meg.
Főképp, hogy egy negyedik részt teljes áron adni nem fair szerintem...:(
4.
4.
Dresa
Hm és az első részből vajon a felújítottat kapjuk? Vagy van x360-as is kompatibilis?
3.
3.
Ez szép akció, lehet kéne venni majd egy használt One-t addig? :)
2.
2.
user101
Csak aztán jöjjön Steam-re is, meg nem ártana ha az elsőt is feltennék végre ! :D
1.
1.
RangerFox
Ez így elég korrekt húzás az MS-től.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...