Attack on Titan - ilyen lesz a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 7.
  • Hír
Link másolása
A népszerű anime játékadaptációja többjátékos móddal is fel lesz vértezve, melyben akár négy játékos küzdhet együtt a titánok ellen. Itt vannak az első részletek róla egy raklapnyi kép és videó társaságában.

Az Attack on Titan Scout módjában akár három másik társunkkal játszhatunk együtt online. Ilyenkor a város falain kívül találjuk magunkat, a csapatok egy táborból indulnak, itt frissíthetjük cuccainkat, válthatunk ruhát és előkészíthetjük erőforrásainkat a harcra.

Erre szükség is van, elvégre a multiban háromféle területet hódíthatunk meg a haverjainkkal - ez a Forest of Giant Trees, a Ruined Town és a Stohess District. Ez utóbbiban egy női titánnal gyűlik meg a bajunk. A megölt óriások után olyan anyagokat kapunk, amelyekkel frissíthetjük felszerelésünket.

A játék augusztus 30-án érkezik Xbox One-ra és PS4-re, illetve letölthető formában PC-re, PS3-ra és PS Vitára is.

12.
12.
Mr.Dead
#9: A mangát el akartam kezdeni, csak sajnos alig van belőle lefordítva valami, és angolul utálok olvasni. Mondjuk az első évad miatt lehet mégiscsak elkezdem, nekem baromira tetszett.(+ az unravel a világ egyik legjobb op-je)
11.
11.
sloth
#7: http://kissasian.com/Drama/Attack-on-Titan
10.
10.
Cuppak
#3 Az anime igen, a manga viszont 100x jobb (TG)
9.
9.
sloth
#8: Nem az hogy szar, csak a manga megalázása... A Toukyou Kushu fényéveket ver a belőle készült anime-ra, bár igazad van, az első évad nekem is tetszett.
8.
8.
Mr.Dead
#3: Hej, a TG első évada igenis jó volt. A második már tényleg szar...
7.
7.
CoreyT
Én azt hittem ezek valami istenek.
A film bemutatóját láttam.Nem tudom én megborzongtam amikor ott megláttam őket.
A film amúgy már elérhető valahol?
6.
6.
DON GONDOCS
#2: Szerintem még a készítők se találták ki, vagyis nekem ezjött le amikor néztem az animét.
5.
5.
Mortis
amúgy ha már AoT: rohadtúl zavart az anime-ben, hogy Mikasa-ból ilyen szokás hot babe karaktert csináltak (küllemre biztosan, de némely mozdulata s komplett tettei k*rvásak) míg a mangában pont azért kedvelem, mert a nemének semmi kihatásra nincs a történetere nézve; nő, badass, mindent megtesz a barátaiért, nincs mellébeszélés: tökéletesen ellátja funkcióját, mint mellékszereplő.
4.
4.
Mortis
#2: SPOILER

Még csak azt tudni, hogy feltehetőleg igazi emberekből lettek egy szérum hatására. Sajnos nagyon lassan halad a manga az utóbbi hónapokban.

#3: Az az anime rohadt nagy baja, hogy keservesen elhúzták az epizódokat anime-only helykitöltő sz@rságokkal: nemhiába várnak ilyen sokat a második szezonra (csak az a baj, hogy szerintem jelenleg is csak kb. 15 epizódra lenne elég történet)
3.
3.
giga321
#2: Season 1-ben még nem derülnek ki a dolgok. De jön a season 2 ott talán illetve aki olvassa a mangát lehet már tud mondani valamit ezzel kapcsolatban.
Én csak az animét nézem de azt is fél évig tartott befejeznem mert szerintem roppant túlhypeolt. Mint a Tokyo Ghoul.
2.
2.
CoreyT
#1: Az kiderült már hogy ezek a titánok miért tűnnek fogyatékos nagyra nőlt embereknek?!
1.
1.
DON GONDOCS
Csak azt sajnálom hogy a koei techmo kezébe van ez a cím és a berserk is. Ebből is egy olyan jó kis akció-kaland játékot lehet csinálni így marad bázisfoglalól marhaság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...