PC-n is elstartolt a Fallout Shelter

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 14.
  • Letöltés
Link másolása
Miután mobilokra már több millióan töltötték le a Fallout Sheltert, végre számítógépeken is elérhetővé vált a bunkermenedzselős spin-off. Egy kicsit ugyan trükközni kell a letöltéshez, de ennyi bőven belefér.

A Fallout Shelter a népszerű RPG-sorozat 2D-s mellékága, melyben a saját Vaultunk menedzselésével foglalkozhatunk. Felépíthetjük a földalatti szobákat, kiépíthetjük az infrastruktúrát, és túlélőkkel tömhetjük tele. Olykor mutánsok ostromolják a menedékünket, így a védelemről is nekünk kell gondoskodnunk. Egyszerű, mégis kellően mély alkotással van dolgunk, amelyről süt a nagybetűs Fallout-hangulat - nem véletlenül töltötték le már több mint 50 millióan iOS-re és Androidra.

A NeoGAF fórumozói észrevették, hogy a PC-s verzió már élesedett. A játék még nincs fent a Steamen, sem más disztribúciós oldalakon, ám ha manuálisan letöltjük a Bethesda.net launchert, máris telepíthetjük. A kiadó később megerősítette a hírt a Twitteren és megosztotta a segédprogram linkjét is.

Azért a régi játékosok sem panaszkodhatnak, ma frissültek egy nagyot a mobilos verziók is.

A Fallout Shelter free-to-play cím, ám mikrotranzakciókkal valódi pénzt is beleölhetünk.

4.
4.
markoci555
#2: vannak mikrontranzacis játékok steam-en, nem értem miért emiatt mondod
3.
3.
Khaszás
Jaj neeee már ezeknek is külön appja van tököm kivan már ezekkel lassan minden játékhoz külön gameket összegzö progit kell leszedni :/:/:/ már ez a 6 v 7ik a gépen már nem is tudom :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...