HWSW: Szerencsejáték miatt perelik a Valve-ot

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Két oldalról is tűz alá került a Valve az elmúlt hetekben, miután két perben is azzal vádolják a céget, hogy illegális online szerencsejáték-piacok létrehozását támogatta, illetve részesült azok bevételeiből - írja a HWSW.

Először reagált nyilvánosan a Steam online áruházat érő, illegális szerencsejátékkal kapcsolatos vádakra a Valve: a cég július 13-án közzétett nyilatkozata szerint rendszerét a felhasználási feltételekbe ütköző módon használták ki, szerencsejáték-oldalaktól semmilyen bevételre nem tett szert és semmilyen üzleti kapcsolatot sem ápol azokkal. A nyilatkozat két, a cég ellen nemrég indított per kapcsán látott napvilágot, amelyek lényegében azonos vádakat fogalmaztak meg a Valve-val szemben.

Az első per még június 23-án indult, ebben egy Counter Strike: Global Offensive-játékos támadta meg a vállalatot, mondván, az tudatosan hagyta, sőt együttműködésével segítette egy illegális online szerencsejáték-piac létrehozását és fenntartását, ahol a felhasználók - legyen szó játékosokról vagy külső, harmadik felekről - a különböző készpénzért értékesíthető játékbeli fegyverfestéseket, kvázi a kaszinókból ismert zsetonokként használták az online hazardírozás során.

Az sem titok már, hogy YouTube-sztárokat is érint a botrány. A részletekért fáradj a HWSW-re!

8.
8.
markoci555
Én nem látom át, de szerintem nem bűnös ebben a Steam, mármint nekik elég volt ülniük és nézniük, a sok kis hülyegyerek veszi a skineket, elveszti és újraveszi, Steam-nek nem kell semmit csinálnia,csak néha kiköhögni az új ládákat...
7.
7.
Heldengeist
#5: Legalább kisöpri a humánszemét egy részét a régebbiekből, nem?
6.
6.
Dreadlox
Vicces hogy régen a source-hoz ingyen skinek voltak( ha tudtad őket bepakolni) és nem volt ez a fertő ami manapság megy. A csalók kiszűrése is botrányos.
5.
5.
TIKO.
Ezzel rontották el sztem az egész CS:GO-t. Ezekkel a francos skinekkel! Mindenki csak azt nézi h ilyen skin olyan skin, stb. Sokan csak ezért játszanak vele. De hát valahogy meg kell fogni a 15 év alattiakat is. Bár sok felnőtt is nagyon rá van kattanva. Lásd:Nosika.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...