The Walking Dead - befutott a hetedik évad trailere

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb izgalmas trailert hozott magával a San Diego-i Comic-Con, a The Walking Dead panelbeszélgetésén vetítették le ugyanis az ősszel érkező hetedik évad első előzetesét. Spoileres lehet!

Mármint annak, aki valamilyen oknál fogva még nem látta a legutóbbi szezonzáró epizódot: az október 23-án rajtoló hetedik évad pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol abbahagyta, és végre az is kiderül, kivel végez majd Negan és az ő Lucille névre keresztelt szögesdróttal betekert baseballütője. Vajon eltérnek a képregénytől a készítők?

Akárhogy is, érdemes az előzetest megnézni, annál is inkább, mert az évad egyik új főszereplője, Ezekiel is feltűnik benne - az ő érkezésére már számítottak a rajongók.

2.
2.
Hab
Az se jelentene semmit ha olvasnád, mert sok különbség van. 6. évad egész jó volt, előtte viszont a 4-5. elég unalmas. Sajnoz ez is azon sorik közé tartozik amit sosem akarnak befejezni.
1.
1.
KASBEJ
Áhhh! De várom már! A legjobb sorozat a világon (szerintem). A képregényt nem olvasom szerencsére, így nem tudom h milyen karakter lesz Ezekiel, vagy hogy kit öl meg Negan az elején. Tuti, hogy nagyon király évad lesz ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...