No Man's Sky - mindent a kereskedelemről

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 23.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a No Man's Sky játékmenetét bemutató videósorozat, a felfedezés és a harc után ezúttal a kereskedelem és a kapcsolódó határtevékenységek kapják a főszerepet.

A No Man's Skyban annak sincs akadálya, hogy kereskedőként tengesd a hétköznapjaidat. A felfedezett bolygón nyersanyagokat gyűjthetsz be, ezekből pedig új felszereléseket vagy fegyvereket kraftolhatsz, ha ismered a szükséges technológiákat.

Kereskedni az idegen fajokkal tudsz majd, és érdemes is kapcsolatba lépni velük, mert minél többet beszélgettek, annál jobban érted a nyelvüket. Ezek után már nem lesz nehéz kiszedni belőlük a tuti infókat, akár azt is elárulhatják, hogy hol tudod jó áron elpasszolni az árudat!

A No Man's Sky augusztus 9-én jelenik meg PC-re és PS4-re. A videósorozat első részét itt, a másodikat pedig itt nézheted vissza.

19.
19.
user101
Azt gondolom ennek is meg lesz a maga közönsége és még azt se merném állítani, hogy egy szűk réteg lesz. Teszem azt a Fallout3-ba beletettem plusz 40 órát azon kívül mint amennyi kellett volna a fő szál végigjátszásához, csak mert szerettem barangolni a világban, felfedezni és harcolni az ellenfelekkel.

Ezzel eszembe nem jutna játszani, semmilyen téren nem tud megfogni és nagyon minimális élményt irányoz elő a játék számomra, de ez nem jelenti azt, hogy másnak nem tetszhet és azonnal le kellene írni...

Ha tényleg egy 6 fős csapat csinálja ( és most hagyjuk figyelmen kívül a sorozatos balhékat a játék körül ) akkor ha eladnak belőle 100e darabot, már hatalmas sikernek számít, de szerintem lesz az több is... :)
18.
18.
latis666
Megnézegettem a korábban kiadott videokat. Amikor azt olvasom hogy minden atom procedurális akkor kicsit elbizonytalanodom mert szerintem az könnyen a minőség rovására megy, de vannak nagyon ígéretes jelenetek.
17.
17.
KopyAti
Sztem a hype miatt jó lesz! :-D
16.
16.
Angelwing
Jó videó. Köszi. Kezd a játék formát bontani. Egyre több a tenni való a játékban. Érdekel majd hogy milyen értékelést kap.
14.
14.
Perseus84
Nekem nem szoktak moderalni a kommentjeimet mert kulturaltan meg tudom irni oket ellentetben veled kis baratom.
12.
12.
Perseus84
Most latom mit inditottam itt el a verpistikekkel. Mind kimoderalt szval nem tudom mit akartatok mondani de biztos valami okosat. Visszaterve a jatekra igen arra ertettem h hajpoljak de azt a szintet nem hozza. Szvsz gagyi az egesz olyan mint egy mese. De ne legyen igazam.
10.
10.
delphijos
#4: "Mellesleg Perseus-nak igaza van"

Nem értek egyet, de csak azért mert Perseus pont hogy nem ezt mondta.

"mivel túl sokat várnak az emberek, és nem fog akkorát robbantani"

Mert ez még akár igaz is lehet.

De nem a hype MIATT lesz bukta. Ha az lesz. Ha bukta lesz, azért mert nem jó. Nagyon nem mindegy.
5.
5.
pkflavio
#4: Mellesleg Szejko-nak is igaza van, mert egy jó marketing kampánnyal egy díszdobozba csomagolt szart is ellehet adni, az más kérdés hogy a fogyasztó hogyan reagál erre :D
1.
1.
Perseus84
En amondo vagyok h ez a hype miatt iszonyat nagy bukta lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...