Friss előzetesen a Harry Potter-spinoff

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 24.
  • Videó
Link másolása
Új szörnyeket bemutató és a történetből is többet mutató előzetest kapott a Harry Potter-mellékág, a Legendás állatok és megfigyelésük. A trailer többek között arra is rávilágít, a legnagyobb bestiák talán mi magunk vagyunk.

A Harry Potter-mellékszál, a Fantastic Beasts and Where to Find Them 70 évvel a Potter-filmek története előtt játszódik majd New Yorkban. A történet főhőse Newton Artemis Fido Scamander, egy mágikus lényekről szóló könyv szerzője. A filmet a Harry Potter-részeket is rendező David Yates dirigálja, a premierre pedig november 18-án kerül sor.

11.
11.
isti89
#7: Ha már itt tartunk az egèsz törtènet le van írva a könyvekben. :D Az a gond hogy sajnos a filmek meglehetősen hiányosak. Ott van pèldául a fèlvèr herceg na az filmben valami tragèdia. Jó persze megèrtem nem lehet mindent kèt ès fèl órába belezsúfolni de ez így akkor is elèg gáz.
10.
10.
felegyi
#9: Ha olvastad a könyveket, amiben le van írva Voldemort története akkor miért vágysz egy Falling sztorira Tom Denem-el kapcsolatban? :)

Itt már nagyon nincs mit folytatni, Harry End a vége... viszont spin off -nak tökéletes lesz ez, mivel van alapja amit az írónő jegyzett... eltudnék képzelni egy folytatást ha lenne könyvben is, de az az ajtó már bezárult mivel lezárták az egészet, esetleg Harry gyereke lenne középpontban... de szerintem 2.-ára uncsi lenne ugyanazt leadni ugyanúgy.
9.
9.
Norbiii
#8: Menyasszonyom is hasonlóan vélekedik erről, nagyon szereti a Harry Pottert, de az első három részt imádja, és bár a többit is szereti, de szerinte az már nem olyan, mint az első három.

Az összes Harry Potter rész nagyon jó, de ezek közül a négyes, és az ötös a leggyengébb szerintem, a legjobb részek szerintem meg a 2. 6. és utolsó rész pedig nagyon nagyon adja, de igazából imádom mindet.
8.
8.
user101
Valahol a negyedik rész közepén engem elvesztettek, egyszerűen kijöttünk a moziból. ;( Ez lehet viszont az a pillanat amikor talán újra megfognak. A trailer nagyon betalált, szóval van még remény.
7.
7.
Simsfan
#6: A könyvekben le van írva Voldemort története, az előzményekkel együtt.
6.
6.
Norbiii
Minden Harry Potter filmet várok, de az, hogy az állatok megfigyeléséről fog majd szólni.....ennél izgalmasabb témáról is szólhatna, mondjuk arról, hogyan lett Voldemort gonosz! Persze lehet azért másról is szól majd, és lehet kiderül majd egy-két dolog!

Egyébként egy 8. résznek még ennél is jobban örültem volna, az eredeti főszereplőkkel!
5.
5.
#4: A könyvet én még régebben olvastam, gyerekként ha időben akarjuk elhelyezni, egy elég érdekes kiegészítő könyvecske volt úgyhogy én is csak ajánlani tudom bárkinek.
Bár engem személy szerint egy ehhez a filmhez írt könyv is érdekelne, bár Rowling nélkül az nem tudom lesz-e :)
4.
4.
felegyi
#3: Newton a Roxfort igazgatója még jóval Dumbledor előtt, így nagy esély van rá hogy felbukkan a fiatal karaktere. Várom én is, mivel van spiritusz a címben... akit nagyon érdekel olvasgassa a könyvet ami kicsit körülírja a bestiákat... ha már a fele benne lesz akkor nem fogunk unatkozni. Sőt az öreg háttértörténetét is megismerhetjük benne, ahol a mugli gyilkosságok kezdődtek stb...
3.
3.
#1: Angliát 8 részen át láttuk, tehát ideje volt váltani szerintem is. Engem még plusz helyszín Kína vagy Japán érdekelne a jövőben, de ezt is várom meg a fiatal Dumbledore-t, állítólag fel tűnik benne az öreg valahogy.
1.
1.
giga321
Ha valamit nagyon várok idén a Suicide Squad, a Dr. Strange és a Rogue One mellett az akkor természetesen ez. Az 1920-as évek amerikájával már alapból megvettek anno amikor kiderült, hogy ott dog játszódni a hp univerzum 1 darabkája. Végre nem anglia és csak reménykedni tudok, ha lesz folytatása más országokba is ellátogatunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...