No Man's Sky - tiszta lappal indulunk

Link másolása
Az utóbbi hetekben kiderült, hogy több játékos is hamarabb hozzájutott a No Man's Skyhoz, így ők mindenkinél előbb elindulhattak felfedezni a játék világát. A fejlesztők úgy döntöttek emiatt, hogy visszaállítják a szervereket alapállapotba.

Mi is beszámoltunk arról, hogy ilyen-olyan módon egyes játékosok hamarabb hozzájutottak a No Man's Skyhoz, így belefoghattak az univerzum felfedezésébe. A címben különösen fontos szerepet kap az új planéták felfedezése, ráadásul ez nem csak a saját játékunkra, de másokéra is kihatással van.

A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy nullázzák a No Man's Sky szervereit, így minden eddig felfedezett bolygót és világot, újra meg kell találniuk a játékosoknak. A korai játékosok személyes beállításai és mentései nem vesznek el, csak a közös világra lesz kihatással visszaállítás.

A No Man's Sky augusztus 10-én jelenik meg PS4-re, PC-re pedig két nappal később, 12-én érkezik meg.

32.
32.
zozo76hun
#23: csak arra ertem hogy tele lesz a net a NAGY TITOKKAL amivel hype-oltak a jatekot hogy mi van ott. mert biztos lesz aki nem birja ki es megosztja. a csapbol is az fog folyni.
31.
31.
Naridar
#20: Úgy működik, hogy a térképen az objektum neve alatt (amit a játék nagyon bölcsen maga generál, kreatív andrológiai-urológiai elnevezéseket kerülendő) ott van, hogy "Discovered by: XY", illetve a felfedezéséért járó pénz 50%-kal több.

A streamerek egy része néhány napos bant, aki ezek után visszaeső volt, az 1 hónapos PSN bant kapott. Kevés, ha engem kérdeznek, de legalább léptek valamit.
26.
26.
user101
#20: Egyébként nekem is ez a furcsa, hogy oké fizetett, ráadásul nem is keveset, aztán nekiállt fanyalogni, közben meg jönnek pont azokra a dolgokra a javítások, amit szóvá tett az ürge... :D

gerialla marketing ! :D

Sony full support: itt egy fillérről, semmi konkrétumról nincs szó. Maxumum arról, hogy teljesen elkötelezettek és talán technikai kérdésben besegítettek a srácoknak. Ez kb. olyan, mint ahogy a Microsoft full mellszélességgel kiáll a PC platform mellett . :D
24.
24.
kamgecam
#19: http://wccftech.com/mans-sky-sonys-full-support/

"The potential for No Mans Sky to help the PlayStation 4 is so great that Sony isn’t just going to let it slip onto the platform without a little extra push. Instead, Sony is going to put the full force of their PlayStation division behind the unique timed exclusive, No Mans Sky.
The PlayStation division of Sony had a nice chat with MCV recently and revealed their plans to support a small developer with a big dream
Sony see’s the vast potential that can come from having such a great timed exclusive such as No Man’s Sky. It could potentially help to attract a new customer base with a type of gameplay that isn’t offered in any game on a console anywhere. So, with that in mind, Sony is going to be offering its complete support in the development of No Mans Sky, even treating it as if it were being developed in house. This kind of support from the console owner is unprecedented."

Lehet én az én angolom nem olyan jó, de az én olvasatomban egyértelmű hogy nem csak a marketingben segítették a csapatot.

23.
23.
#22: Én úgy tudom nincs cross-play ebben, akkor meg nem mindegy? :)
22.
22.
zozo76hun
azert az a 2-3 nap elony szerintem eleg arra hogy a sok ps4-tulaj kozul legalabb 1 teljes gozzel a galaxis kozeppontjaba rohanjon. tehat ha igy nezzuk eleg sok esely van pc-s jatekosokkal szemben...
20.
20.
latis666
Azt nem tudom elképzelni hogyan lehet valakinek a nevén egy fekete lyuk :)

Viszont az érdekes kérdéseket vet fel bennem, hogy megjelenés előtt kijutottak példányok és a szerverek kiszolgálják a klienst. Ha nem akarom akkor azon senki nem fog játszani online a megjelenésig, sőt akár a ban-olhatom is ha nagyon haragszom. Erre mi történik? Simán játszanak és majd vissza lesz állítva a szerver. Kicsit marketing gyanús nekem.
19.
19.
Caleon
"No Man's Sky gettings Sony's fullsupport".

Erre érdemes rákeresni. Sajnos mobilról nem tudok linket beilleszteni. A Hello Games és a Sony a múltban is együttműködött már. Pár éve a Hello Games irodája karácsonykor beázott. Mindenük odalett, a teljes új infrastruktúrát akkor is a Sony tolta alájuk. Ez kicsit több azért, mint marketing.

Amúgy vicces, hogy a #6- ban olyasvalaki olt engem, akit már számolatlanul bannoltak ki innen. :p
18.
18.
Mekee85
#15: Hát azért mindenből lehet találni, van a nevemen feketelyuk, neutron, föld tipusu, wolf-rayet, stb. Szoval minden van még, nem is kevés, csak nincs közel, és valoszinü, higy a gyarmkran járt utvonalok mentén már fogyóban van.
15.
15.
Naridar
#11: Ez igaz (mellesleg 400 milliárd :P ), de aminek presztizse van (fekete lyukak, neutroncsillagok és persze a non plus ultra, a Sagittarius A*) azok pillanatok alatt "elkeltek", mert azok a fő célpontok, ahová mindenki tart.
11.
11.
Mekee85
#2: Hát az semmi, elite is létezik pàr éve és abban a 4 milliàrd csillagrendszer csak töredéke van felfedezve még most is.
7.
7.
Arsenal4ever
offline, net nélkül megy majd PS-en? Nem olvastam olyat hogy folyamatos netet igényelne. Remélem hogy ez így is lesz. Ha jó game elleszek én a 18 trillió bolygóval egyedül is....fasznak kell más hogy belepofátlankodjon. Nekem csak ekkor vétel.
5.
5.
Caleon
#2: Olyan sokba, hogy gyakorlatilag az egész projektet a Sony finanszírozta. Szóval örülj, hogy nem lett exkluzív. :)
4.
4.
Nagyon kivancsi leszek a review-kra, most azt mondta, hogy a "kozos vilag", tehat lesz valami kozos resz meg onallo is?
3.
3.
exonic
#2: A készítők szerint annyi bolygó lesz a játekban hogy a planéták 99%-a sose lesz felfedezve. Ne hogy azt hidd hogy a PSesek annyit nyernek az alatt a 3 nap alatt...
2.
2.
Naridar
A PS4-esek így is kapnak 3 (EU-ban 2) nap előnyt, ami pont elég arra, hogy a galaxis középpontjában minden elnevezhető dolgot lefoglaljanak. Remélem jó sokba került ez a Sonynak.
1.
1.
Extol
De messze van még a 12.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...