Dead Rising - Először tiltottak be X360-as játékot

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Panoráma rovatunk jelenlegi képviselője igencsak ígéretes mókának tűnik, bár meg kell hagyni, hogy már a képek alapján is érzékelhető annak erőszakossága.
Panoráma rovatunk jelenlegi képviselője igencsak ígéretes mókának tűnik, bár meg kell hagyni, hogy már a képek alapján is érzékelhető annak erőszakossága.



Sajnos nagyon jól tudjuk, hogy efféle eseteknél néhol némely emberek képesek felbőszülni, s mindenféle okra hivatkozva igyekszenek betiltatni hazájukban egy-egy játékot. A legfrissebb hírek szerint Németország szoftver értékelő bizottsága, a Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) jóváhagyta, hogy ne jelenjen meg a Dead Rising című hack'n'slash ottan. Ha mindezen határozat örökérvényű, akkor a Capcom játéka lesz az első X360-cím, melyet valahol betiltottak (ráadásul még megjelenés előtt).

Az Xbox hivatalos oldalán még mindig szerepel a megjelenni készülő játékok között a Dead Rising német verziója, ám a boltba kerülési dátum (vagyis 'Veröffentlichungsdatum') megnevezetlenné vált.
4.
4.
dr3l
Mindent el kell kezdeni vmikor.... :D
3.
3.
Ca$h
sziiiipt: Már miért érdekelne engem, hogy a köcsög németek betiltották ott a játékot? Eh? Na erre válaszolj! Egyébként a németek katasztrofálisak, nézettek meg mondjuk egy Kill Billt az RTL-en, kb. olyan 45 perc lesz, annyira megvágják... Vicces! :)))
2.
2.
Halfer
remélem áttiltják PC-re :D
1.
1.
szpiiit
HAHAHA legalább nem csak a Pc-sek szopnak!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...